Ex-aviopari ja anoppi juuttuivat kuukausiksi saman katon alle New Yorkissa – valokuvaaja tallensi oudon trion koronavuoden

14 arkista asiaa, jotka korona muutti ällöttäviksi 1:15
Muistatko vielä elämän ilman käsidesiä? Hauskalla videolla listataan asioita, jotka korona muutti ällöttäviksi!

Yhdysvaltalainen valokuvaaja juuttui kuukausiksi äitinsä ja ex-vaimonsa seuraan koronapandemian vuoksi. Mies on dokumentoinut omituisen trion arkea valokuviin.

Newyorkilainen Neil Kramer on elänyt lähes koko vuoden 2020 kuin keskellä tilannekomediaa. Mies nimittäin on joutunut asumaan lähes kymmenen kuukautta kahdeksankymppisen äitinsä ja ex-vaimonsa kanssa.

– Sen piti olla vain pari viikkoa. Äitini piti mennä Floridaan, mutta se ei onnistunutkaan, ja ex-vaimoni asunto Los Angelesissa tulvi, joten he molemmat tulivat New Yorkiin, Kramer sanoo New York Postille.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Pandemian tyhjennettyä miehen työkalenteria, hänellä on ollut luppoaikaa ikuistaa trion arkea. Kramer on jakanut valokuvia erikoisten kämppisten elämästä Instagram-tilillään. Hän luonnehtii, että valokuvaus on ollut heille kuin terapiaa: kolmikko käy lavastetuissa kuvissa uudelleen läpi tosielämän tilanteita.

Kramer kertoo hyväksyttävänsä kaikki kuvat ex-vaimollaan ja äidillään ennen julkaisua, koska ”ei halua tulla tapetuksi”.

Valokuvat voittivat palkinnon

Onneksi entisellä avioparilla on hyvät välit. He erosivat kolmisen vuotta sitten kaksi vuosikymmentä kestäneen liiton jälkeen.

Kolmen aikuisen asuttamassa kaksiossa tila käy kuitenkin ymmärrettävästi ahtaaksi. Omaa aikaa saadakseen Kramer kertoo sulkeutuvansa kylpyhuoneeseen. Yhdessä kuvistaan hän vihjaa, ettei yksityisyys ei ole tällöinkään taattu.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Hellyyttä, kaoottisuutta ja huumoria yhdistelevissä kuvissa on samaistumispintaa monelle perheensä kanssa kotiin jumittuneelle. Taidolla tallennetut otokset ovat jo voittaneet valokuvauskilpailussa perhe-kategoriassa.

Outo asumisjärjestely jatkuu

Kramer aikoo jatkaa asumisjärjestelyn dokumentointia vastedeskin – kunnes saatavilla on rokote tai joku päättää lähteä lätkimään.

– Epäilemme olevamme tässä tilanteessa vielä ensi kesänä, hän sanoo.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat