Mainos

Anna auringon helliä - Navakka tuulikaan ei tänään haittaa!

Tänään etelässä on vielä poikkeuksellisen lämmin päivä, mutta pohjoisesta virtaa jo viileämpää ilmaa ja lauantain kuluessa sää viilenee etelässäkin, varoittaa MTV3:n meteorologi Liisa Rintaniemi.

Tänään sää on aurinkoista lähes koko maassa. Pohjoiseen virtaa iltapäivällä kylmempää ilmaa ja sen myötä pilvisyys ja sateet lisääntyvät. Etelärannikolla aurinko paistaa selkeältä taivaalta ja iltapäivän ylin lämpö käy parinkymmenen lämpöasteen paikkeilla.

- Tuuli puhaltelee aika navakasti maa-alueillakin ja se kyllä lisää päivän koleutta, mutta tuo aurinkoinen ilmanala kyllä varmasti jonkin verran kompensoi tuulen vaikutusta, Rintaniemi lupaa.

Lämpötilat ovat etelässä parinkymmenen asteen paikkeilla, maan keskivaiheilla 15 asteen paikkeilla ja siitä pohjoiseen viilenee. Pohjoisessa jäädään paikoin jopa kymmenenkin asteen alapuolelle.

Huomenna jo viilenee

Lauantaina tuuli heikkenee ja korkeapaine vahvistuu Suomen länsipuolelle. Sää on huomenna laajalti aurinkoista ja varsinkin länsipuolella maata selkeää.

- Huomisen lämpötilat tippuvat tämän päivän lukemista, eli tullaan viitisen astetta alaspäin.

Ja sunnuntaina palataan jo tutuksi tulleisiin sadesäihin.

- Ainakin maan pohjoisosaan on sunnuntaina leviämässä runsaitakin sateita. Etelässäkin vain aamu saattaa olla poutainen, myöhemmin päivällä sateet yleistyvät.

Entä ensi viikko?

- Ensi viikolla sataa, Rintaniemi ennustaa.

(MTV3)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.