Aniksen makuinen kesäkurpitsakeitto

  • pieni (200 g) kesäkurpitsa
  • 1-2 porkkanaa
  • 1/2 (100 g) palsternakkaa
  • 1 sipuli
  • 3 jauhoista perunaa
  • 1/2 purjo
  • n. 1 l vettä+(1 kasvisliemikuutio)
  • mustapippuria
  • basilikaa
  • anista
  • currya
  • kirveliä
  • 1-3 dl appelsiinitäysmehua
  • n. 1/2 dl kevytkermaa

Kuori ja paloittele porkkana, peruna, sipuli ja palsternakka, keitä ne pehmeiksi kasvisliemessä. Soseuta. Suikaloi purjo ja kesäkurpitsa ja lisää ne sekä mausteet ja appelsiinimehu keittoon. Hauduta vielä muutama minuutti. Tarkista maku ja pyöristä kermatilkalla. Tarjoa seuraksi leipää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja