Andy McCoy tappeluista: En lyönyt ketään

Rocktähti Andy McCoy kertoi Viihdeuutisille, ettei osallistunut joukkotappeluun DTM-ravintolassa. Miestä kuitenkin lyötiin samassa paikassa seuraavana päivänä.

7 päivää -lehti uutisoi aiemmin McCoyn olleen mukana kahdessa eri tapahtumassa DTM -ravintolassa. Ensimmäisenä iltana McCoy oli lehden mukaan osallistunut joukkotappeluun, johon kutsuttiin poliisi paikalle. Seuraavana päivänä mies taas oli saanut pahasti kuonoonsa. McCoy vahvistaa Viihdeuutisille joutuneensa pahoinpitelyn uhriksi, mutta joukkotappelussa hän ei ollut mukana.

– Olin pihalla vetää röökii, kun se tappelu alkoi. Huusin vaan niille, että lopettakaa idiootit, jumalauta aikuiset miehet. En lyönyt ketään. Siellä yhdellä kundilla tippu lompakko ja mä jopa vein sen sille, McCoy puhisee Viihdeuutisille.

– Tässä on taas revitty otsikot mun osallistumisesta joukkotappeluun.

Seuraavana päivänä McCoy joutui väijytyksen uhriksi. Tuntematon mies tuli yllättäen vastaan ja löi kitaristia naamaan.

– En ollut humalassa. En ollut ikinä nähnyt sitä tyyppiä, enkä sanonut sille mitään. Kävelin nurkan takaa ja sitten tuli nyrkki naamaan. Tässä vaiheessa joku sivustaseuraaja soitti poliisit paikalle, McCoy kertoo.

Rocktähti harkitsee rikosilmoituksen tekemistä. Tapauksella oli miehen mukaan todistajat.

– En tiedä teenkö rikosilmoituksen, voi olla. Mutta ei ole normaalia, että tuolla lailla yhtäkkiä lyödään, silloin ei ole kaikki himassa.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat