Mainos

Amerista ei neuvotella

Kolme Amerin äänivaltaista osakasta on ilmoittanut, etteivät ne neuvottele osuutensa myynnistä. Neuvotteluja ei aloiteta uudelleen lordi Moynen kanssa eikä minkään muun tahon kanssa.

Amerista on ollut brittisijoittajan lisäksi kiinnostunut ainakin Norvestia. Ilmoituksen tekivät Tekniikan Akateemiset, Suomen Ekonomiliitto ja Maa- ja vesitekniikan tuki.

KY tarjoaa osuuttaan Amerissa Moynelle

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta on tehnyt omasta osuudestaan Amerissa sitovan ostotarjouksen brittisijoittaja lordi Moynelle. Mahdollinen kauppa ratkeaa ensi maanantain aikana. Jos tulosta ei synny, kauppa raukeaa.

Ylioppilaskunta ei ole tehnyt asiassa mitään uusia päätöksiä, vaan tarjous perustuu jo kesäkuun alussa kaikkien pääomistajien tekemään aiesopimukseen. Muut kolme pääomistajaa luopuivat neuvotteluista viime lauantaina.

Talousjohtaja Tarja Ollilainen-Ahola arvioi, että ostaja lienee vähemmän kiinnostunut pienestä osuudesta kuin hän olisi ollut koko Amerin määräysvallasta. Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan osuus K-osakkeista on 25 prosenttia ja Amerin äänivallasta noin 23 prosenttia.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.