Lauren haki täyteainepistoksia huuliinsa, mutta turpoaminen vain jatkui – karu lopputulos: "Tämä ei ole normaalia"

Lauren Evens hankki huuliinsa täyteaineita, mutta ymmärsi pian jonkin olevan vialla: huulet turposivat pistosten jälkeen moninkertaisiksi.

Brittinainen kertoo huulioperaationsa menneen karmealla tavalla pieleen. Lauren Evens hankki huuliinsa täyteaineita, mutta ymmärsi pian jonkin olevan vialla. Tunnin kuluttua pistoksista huulet alkoivat turvota.

– Se oli hyvin kivuliasta, Lauren kuvasi haastattelussa.

Lauren joutui lopulta hakeutumaan lääkäriin, sillä huulet turposivat moninkertaisiksi. Nainen itse kuvasi suutaan "paviaanin takapuolen" näköiseksi.

– Tämä ei ole normaalia, Lauren kuvaili videoillaan, joita näet jutun alusta.

Allerginen reaktio ei rajoittunut pelkkiin huuliin, vaan lopulta Laurenin kaula alkoi turvota, ja hänet piti kiidättää hoitoon.

– Huuleni olivat todella arat ja oloni huono. Aluksi olin ensiavussa ok: en voinut sulkea suutani ja oli vaikeaa puhua, mutta sitten hoitaja kiidätti minua elvytykseen enkä voinut enää puhua lainkaan, Lauren kuvailee.

"Allergia jollekin aineelle voi kehittyä missä iässä ja vaiheessa tahansa"

Lauren sai adrenaliinipistoksen, joka auttoi pahimpaan tilanteeseen. Sairaalasta hän sai kotiutua vasta seuraavana päivänä, mutta kipu jatkui naisen mukaan viiden päivän ajan.

Lauren on ottanut pistoksia aiemminkin eikä ole kokenut vastaavaa. On epäselvää, aiheutuiko reaktio pistoksista vai puudutusvoiteesta, jota Lauren käytti ennen pistoksia.

– Mikään ei selitä, miksi näin kävi. Ilmeisesti allergia jollekin aineelle voi kehittyä missä iässä ja vaiheessa tahansa, Lauren kertoo.

Lähteet: KameraOne, Nypost.com

Lue myös:

    Uusimmat