"Hammaskeiju" loihti uuden purukaluston huumeiden tuhoaman tilalle – koskettava reaktio tallentui videolle

Tiesitkö? Hammaspaikkojakin pitää uusia 2:49
Katso myös: Tiesitkö, että hammaspaikkojakin pitää uusia?

Amerikkalaisnainen menetti hampaansa huumeaddiktion seurauksena, mutta sai vihdoin täysin uuden purukaluston. 

Yhdysvaltojen Philadelphiassa asuva Brittany Negler turrutti surunsa huumeilla 18-vuotiaan, Ewingin sarkoomaa sairastaneen veljensä kuoleman jälkeen, kertoo News.com.au

Addiktion seurauksena Brittanyn, 29, hampaat menivät järkyttävään kuntoon, osa niistä putosi täysin ja osa mätäni huomattavasti. Nainen meni hammaslääkärin pakeille, mutta kertoo, että hänen purukalustonsa tyrmättiin korjauskelvottomaksi ja vähäisetkin hampaat poistettiin kokonaan. Brittany sai tekohampaat, mutta ne olivat niin isot, ettei hän pystynyt syömään tai sulkemaan suutaan.

Painoi vain 35 kiloa

Hampaattomana Brittany ei pystynyt syömään, ja hänen painonsa putosi merkittävissä määrin. Kun Brittany painoi enää vain 35 kiloa ja oli joutumassa letkuruokintaan, hän kääntyi hammaslääkäri Kenny Wilsteadin puoleen. Osaavan, "hammaskeijuna" tunnetun Wilsteadin käsissä Brittany sai 38 000 dollarin arvoisen muodonmuutoksen. 

Tällä videolla Brittany avautuu hammaslääkäreille nettikiusaamisesta ja siitä, ettei kehtaa enää poistua kotoaan. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hurja muodonmuutos

TikTok-tilillään hiljattain julkaisemillaan videoilla somekiusaamisestakin kärsinyt Brittany kertoo Wilsteadille, kuinka hän ei pystynyt enää poistumaan kotoaankaan.

– En poistu kotoa, koska se on nöyryyttävää. Kasvoni painuvat kasaan, Brittany selittää ennen operaatiota.

Edellisen hammaslääkärin papereista selvisi, ettei Brittanyn tilanne alkun alkaen ollut niin paha, että hampaita olisi oikeasti pitänyt poistaa.

Brittanyn muillakin aihetta käsittelevillä videoilla on miljoonia katselukertoja, mutta suosituinta videota muodonmuutoksesta on katsottu TikTokissa jo hurjat 31 miljoonaa kertaa.

Muodonmuutos:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Uutta itsevarmuutta

Brittany liikuttuu kyyneliin uudet hampaat saatuaan. Katsottuaan itseään peilistän ja nähtyään uuden säteilevän valkoisen hymynsä, nainen ei voi muuta kuin purskahtaa itkuun ja rynnätä hammaslääkärinsä syleilyyn. Myös moni kommentoija on kertonut kyynelehtineensä koskettavan videon vuoksi.

– Hän kirjaimellisesti pisti hymyn hänen kasvoilleen, kommentoi eräs videon nähnyt.

Moni kommentoija on huomauttanut, että uusi hymy toi aivan uutta itsevarmuutta Brittanyn kasvoille, ja nainen onkin mielellään julkaissut kuvia ja videoita valkoisista hampaistaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hanna-Marin arkea värittivät huumeet ja rikollisuus – nyt hän kertoo, kuinka pääsi eroon tuhoisasta kierteestä 3:14
Videolla Hanna-Marin tarinaa. Myös Hanna-Marin arkea värittivät huumeet ja rikokset. Näin hän pääsi eroon tuhoisasta kierteesta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat