Alastonkuvillaan säväyttänyt UFC-ottelija hämmentää videolla – puolialaston mies hyppää selkään, pian kuuluu melkoinen rusahdus

Alastonkuvia sosiaalisessa mediassa jakanut ja siitä otsikoitakin kerännyt UFC-vapaaottelija Paige VanZant hämmentää nyt videollaan.

Hieronnan merkitystä kehonhuollossa ei sovi vähätellä, mutta senkin tekemiseen on monia konsteja. VanZant antoi yhden esimerkin Instagramissa.

VanZant asettuu videolla makaamaan ja hänen vapaaottelijamiehensä Austin Vanderford saapuu taustalta puolialastomana selkään, vain bokserit päällään, ja alkaa hieroa VanZantia.

– Äänet päälle! Ja odottakaa sitä. Älkää yrittäkö tätä kotona. Lol, emme ole ammattilaisia, VanZant sanailee ja varoittelee Instagram-julkaisunsa kuvailussa.

VanZantin selästä kuuluu melkoinen rusahdus, kun Vanderford painaa tätä hieronnan yhteydessä toisen kerran voimakkaasti. Pian rusahtaa uudelleen.

Ennen rusahduksia Vanderfordin painaessa ensimmäistä kertaa kovaa VanZant ehtii jo ääntelehtiä kivusta.

Mallinakin toimiva yhdysvaltalainen VanZant on voittanut vapaaottelussa ammattilaisena kahdeksan ottelua ja kärsinyt viisi tappiota. 

VanZant on aiemmin kertonut, että häntä käytettiin seksuaalisesti hyväksi hänen oltua 14-vuotias ja häntä myös kiusattiin lapsuudessaan. VanZant harkitsi noina aikoina itsemurhaa.

VanZant on aika ajoin poseerannut hauskoissa somekuvissa ilkosillaan miehensä Vanderfordin kanssa.

4:54
Tulosruutu raportoi Makwan Amirkhanin edellisestä UFC-ottelusta, joka päättyi suomalaisen voittoon anakondakuristuksella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja