Mainos

Äitienpäivän kunniaksi burleskia ja tankotanssia

Jo neljättä kertaa järjestettävä Ofelia Market kokoaa äitienpäivänä 9.5.2010 Helsingin kulttuuriareena Glorian kahteen kerrokseen yli 60 myyjää – sekä perinteisessä kirpputorihengessä vaatekaappiensa aarteita kauppaavia yksityisihmisiä että uniikkeja tuotteita tarjoavia käsityöläisiä ja yrityksiä.

Ofelia Marketin myyjien joukosta löytyvät muun muassa suunnittelijat Minna Parikka, Kirsi Nisonen ja Mirkka Metsola. Yli vuoden ikään ehtinyt tyylitapahtuma yhdistää kirpputorin ja myyjäiset aivan erityisellä teemalla: tarjolla on herkullinen kattaus burleski-, gootti-, lolita-, retro-, rock ’n’ roll- ja vintage -tyylejä edustavia vaatteita, asusteita ja esineitä.

Kierrätysidea ja itse tekeminen ovat Ofelia Marketin kulmakiviä, ja tapahtumassa nähdäänkin runsaasti kierrätettyä ja tuunattua, harvinaisuuksia, innovaatioita ja tuoreiden suomalaisten tekijöiden taidonnäytteitä.

Ofelia Market markkinoi itseään myös pakopaikkana arjesta ja tästä ajasta. Yleisö pääsee nauttimaan tapahtuman tyyliin sopivasta oheisohjelmasta. Luvassa on muotinäytös, jossa esitellään myyjien mallistoja ja tuotetarjontaa.

Flyin’ Low -yhtyeessä vaikuttavat Heidi ja Hanski puolestaan tarjoilevat riemastuttavaa live-musiikkia pyykkilaudan ja pystybasson kera.

Päivän aikana lavalla nähdään myös huimaavan hurmaavaa akrobatiaa tankotanssija Miia Rytkösen esiintyessä. Kissamaisen pehmeästä tyylistään ja vahvasta teknisestä osaamisestaan tunnettu Rytkönen opettaa lajia Rock The Pole -tankotanssikoulussa ja on yltänyt palkintosijoille kansainvälisissä kilpailuissa.

Myyjiä Ofelia Marketiin saapuu eri puolilta Suomea. Tapahtuma matkaa syksyllä 2010 Tampereelle ja Turkuun.


(MTV3/Helmi)

Kuvat: Ofelia Market

Lähde: Ofelia Market -tiedote

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.