Mainos

Äiti valistaa tytärtään: "Kivan miehen ja hyvän miehen välillä on merkittävä ero"

Äiti haluaa varoittaa tytärtään "kivoista miehistä", joihin niin monet naiset lankeava.

Annie Reneau kirjoitti Scary Mommy -sivustolla kirjeen tyttärelleen. Reneaun tytär on tullut ikään, jossa hän on alkanut haaveilla poikakaverista. Reneaun mukaan edessä voikin olla vuosien mittainen navigointi treffiviidakossa; hän uskoo, että tytär tulee tapaamaan runsaasti poikia ja myöhemmin miehiä, joita tyttären luonne ja kauneus viehättävät.

– Koska olemme nyt tässä (miten tulimme tähän niin nopeasti?!), sinun täytyy ymmärtää, että kivan miehen ja hyvän miehen välillä on merkittävä ero, Reneau sanoo.

Jo opiskeluaikanaan Reneau seurasi ystävänsä suhdetta nuoreen Kevin-nimiseen mieheen. Tämä oli kiltti, hurmaava ja osteli ystävälle pieniä lahjoja, mutta samalla petti, joi, tappeli ja tuotti tauotta pettymyksiä.

​​​​​​​

– Kevin vaikutti "kivalta tyypiltä" lähes kaikkien tapaamiensa ihmisten mielestä, mutta hän ei taatusti ollut hyvä mies, Reneau kuvaa.

– Niin monet naiset lankeavat "kivoihin miehiin". Se on helppoa. He ovat ihania ja heidän kanssaan on helppoa viettää aikaa. He ovat hyviä keskustelijoita ja tekevät mahtavan ensivaikutelman. He vilauttelevat poikamaisia hymyjään kuin salaisia aseita. He tietävät, mitä sanoa, jotta maalaisivat itsestään kuvan hyvänä miehenä, vaikka eivät ole sitä.

Reneaun mukaa olisikin tärkeää muistaa, ette kiva ihminen ole sama asia kuin aidosti hyvä ihminen.

– Kiva mies saattaa tietää, mitä sanoa, jotta voittaa sinut puolelleen, mutta hyvä mies todistaa sinulle, että häntä kannattaa tavoitella. Kiva mies saa sinut nauramaan, mutta hyvä mies ei saa sinua itkemään. Kiva mies kertoo sinulle, että olet kaunis, mutta hyvä mies tunnustaa, juhlistaa ja auttaa sinua ilmaisemaan sisäistä kauneuttasi, hän listaa.

– Kiva mies pitää ovea auki sinulle, mutta hyvä mies pitelee hiuksiasi, kun oksennat, vauvojasi, kun ne parkuvat ja kättäsi, kun olet aivan lopussa. Kiva mies tarjoaa sinulle takkiaan, mutta hyvä mies tarjoaa aikaansa, energiaansa ja koko sydämensä.

Reneau muistuttaa, että hyvä mies näyttää rakkautensa sanoin ja teoin sen sijaan, että vain puhuisi kauniita sanoja, jotka eivät merkitse mitään todellista.

Lopulta Kevin kosi Reneaun ystävää, joka kysyi Reneaun mielipidettä tilanteeseen. Reneau kertoi rehellisesti mielipiteensä siitä, etteivät kivat tyypit aina ole hyviä tyyppejä.

– Et halua naida kivaa tyyppiä, ellet voi ilman kysymyksiä tai epäröintiä sanoa, että hän on myös hyvä mies.

***

2:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.