Asiantuntijat varoittavat: Mies, näitä neljää naistyyppiä ei kannata yrittää vokotella

Juttelet kauniin naisen kanssa baarissa. Paljastuu, että hän on sinkku! Ja hän juo reteästi olutta tuopista. Nainen juuri sinun makuusi, eikö? Miksi sinun ei pitäisi tehdä aloitetta?

Vaikka mahdollinen uusi petikumppanisi vaikuttaisi suorastaan saaliilta, hän saattaa tietämättään lähettää sinulle merkkejä, jotka kannattaa huomioida. 

Tässä neljä naistyyppiä, joita kannattaa varoa – ainakin siihen asti, että olet kartoittanut tilanteen kunnolla.

1. Juuri parisuhteensa päättänyt nainen

Miksi hän saattaa tuottaa ongelmia? "Juuri eronneet naiset ovat uskomattoman viehättäviä, silllä he ovat täynnä intohimoa ja tyypillisesti hieman villejä, mutta he repivät sydämesi irti", varoittaa Donna Barnes, newyorkilainen parisuhdevalmentaja. 

Miksi näin on? Nainen, jonka sydän on juuri särkynyt, yrittää vältellä kipua kaikilla mahdollisilla keinoilla. Hänellä saattaa olla myös ahdistusta hylätyksi tulemisesta. Hän ei ole mielellään yksin ja tarrautuu kehen hyvänsä, joka saa hänen olonsa tuntumaan paremmalta. Se tarkoitta siis sitä, että hän hyppää suhteeseen pää edellä täynnä ihailua sinua kohtaan, jolloin sinun on helppo ihastua – ja satuttaa itsesi.

Jos nainen ei selvitä ensin omia asioitaan, hän saattaa projisoida joitain edellisestä parisuhteestaan saamiaan omia ongelmiaan sinuun – ja siitäkös se soppa syntyy.

2. Nainen joka juo shotin toisensa perään baarin nurkassa

Miksi hän saattaa tuottaa ongelmia? "Miehet viehättyvät kovasti juhlivista naisista, koska he vaikuttavat siltä, että heidän kanssaan on hauskaa", selittää parisuhdeterapeutti Rachel Sussman. Eikä siinä ole mitään pahaa, mutta kannattaa edetä varoen. Hän saattaa juhlia rentoutuakseen ja syitä voi olla monia, kuten vain huono päivä tai mahdollinen ero, mutta kannattaa huomioida se, että jotkut naiset muuttuvat erittäin tunteellisiksi ollessaan humalassa.

3. Nainen, joka syyttää kaikkia muita

Miksi hän saattaa tuottaa ongelmia? Jos kaikissa hänen kertomissaan tarinoissa, joissa tapahtuu jotain pahaa, mikään ei ollut hänen syytään, ole varovainen. "Hän on kyvytön ottamaan vastuuta, joten mikään ei koskaan ole hänen syytään eikä hän koskaan tunne tarvetta muuttaa ongelmallista käytöstään", Barnes sanoo.

Valitettavasti ihmiset usein valittavat vain siksi, etteivät he tiedä, mistä muusta puhuisivat. Mutta jos ihan kaikki ensimmäisillä treffeillä kerrotut tarinat sisältävät puhetta siitä, miten joku toinen mokasi, on se merkki siitä, että noiden treffien tulisi jäädä viimeisiksi.

4. Nainen, joka on kiinni puhelimessaan

Miksi hän saattaa tuottaa ongelmia? Hänen älypuhelinaddiktionsa saattaa tarkoittaa sitä, että "hänen on pakko olla yhteydessä muihin ihmisiin jatkuvan turvallisuudentunteen vuoksi", selittää Barnes. 

Jos hän ei tekstaile ystävilleen, hän luultavasti käy läpi työsähköpostiaan, mikä on ihan yhtä huono juttu.

"Ulkona olemisen ydin on siinä, että on yhteydessä muiden ihmisten kanssa. Jos joku ei pysty jättämään töitä perjantai-iltana, tuo riippuvaisuus tulee olemaan ongelma parisuhteessa", Barnes selittää.

Video: Näin suomalaismiehet mokaavat iskuyrityksissään.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja