Äiti osti 12-vuotiaalle lahjan – pian saapui roskapostia puolialastomalta naiselta: "Se on lasten aktiivisuusranneke, herran tähden"

Älykello pelasti miehen – soitti itsestään hätänumeroon 1:40
Tämän miehen älykello pelasti! Laite soitti hätätilanteessa itsestään hätänumeroon.

Australialainen 12-vuotias poika sai aktiivisuusrannekkeessa roskapostiksi luokiteltavan kaveripyynnön, jossa näkyivät paljaat rinnat.

Australialaisäiti järkyttyi hankittuaan lapselle syntymäpäivälahjaksi elektroniikkaa. Adelaidessa asuva 12-vuotias poika sai aktiivisuusrannekkeensa sovelluksessa kaveripyynnön puolialastomalta naiselta, kertoo 7News.

Lasten aktiivisuusranneke oli lahja

Nimettömäksi jäänyt äiti oli ostanut Fitbit Ace 2 -rannekkeen lapselleen. Tuotteen kuvataan pakkauksessa sopivan "yli kuusivuotiaille". 

Äiti oli valmistellut laitteen käyttöön ohjeen mukaan omaa sähköpostiaan käyttäen ja ladannut siihen kuuluvan sovelluksen.

"Se on lasten aktiivisuusranneke, herran tähden"

Kaksi päivää myöhemmin odotti järkytys: Amy J -niminen nainen oli lähettänyt 12-vuotiaalle pojalle kaveripyynnön. Amyn kuvassa näkyivät paljaat rinnat.

– Oikeasti, mitä hittoa? Onko mikään moderni tekniikka lapsille turvallista? Se on lasten aktiivisuusranneke, herran tähden, nimetön äiti kuvaa.

Äiti uskoo, että kaveripyyntö olisi aiheuttanut hänen autistiselle pojalleen ahdistusta.

"Olemme tietoisia siitä, että käyttäjät ovat kertoneet saaneensa roskaviesteiksi luokiteltavia ystäväpyyntöjä "

Fitbitin edustaja vahvisti australialaissivustolle, että yhtiölle on tullut ilmoituksia roskaviesteistä, joissa on mukana paljastavia kuvia.

– Olemme tietoisia siitä, että käyttäjät ovat kertoneet saaneensa roskaviesteiksi luokiteltavia ystäväpyyntöjä sekä aikuisten että lasten tileille, ja teemme työtä ratkaistaksemme ongelman niin nopeasti kuin se on mahdollista, edustaja sanoi.

– On tärkeää huomata, että kaikki kaveripyynnöt lapselle menevät ensin aikuiselle tarkastettavaksi, eivätkä lapset siis saa noita pyyntöjä [suoraan].

Lähteet: 7news.com.au, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat