Mainos

Äiti jakoi kuvan vatsastaan neljä päivää synnytyksen jälkeen – mutta ei todistaakseen vartalonsa palautumista

Äitibloggari näytti rehellisen totuuden vartalostaan.

Mel Watts tunnetaan The Modern Mumma -blogistaan. Watts on kirjoittanut muun muassa avioseksistä, josta sai myös paljon lokaa niskaansa. Hiljattain Watts kertoi rehellisen totuuden myös seksistä raskautensa aikana.

Nyt vauva on syntynyt ja on taas äärimmäisen rehellisyyden aika. Watts halusi nimittäin näyttää muille muuttuneen vartalon kanssa tuskaileville, että tilanteessa ei ole mitään hävettävää.

Siinä missä sosiaalisessa mediassa näkee usein nopeasti synnytyksen jälkeen timmiin kuntoon treenattuja vartaloita, Watts halusi näyttää yleisemmän totuuden.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hupaisassa alhaalta päin otetussa kuvassa Wattsin vatsa onkin pääosassa äidin kurkkiessa yläkautta. Ylemmässä kuvassa raskausviikkoja on takana 30, alemmassa kuvassa Watts on neljä päivää keisarileikkauksen jälkeen.

– Rehellisesti sanottuna ei se ole mikään linna tai taideteos, hitto vie. Toki se on täynnä raskausarpia ja kuoppia. Mutta tämä vartalo, jonka omistan, antoi minulle toisen elämän. Toisen pienen ihmisen, jota rakastaa ja pidellä. Se piteli häntä 9 kuukautta ja suojasi häntä, suojeli häntä ja valmisti häntä siihen päivään, kun hän syntyi, Watts kirjoittaa.

Watts toteaa epäilleensä vartaloaan usein. Nipistellyt ja vedellyt kohtia, joista ei pidä.

– Todellisuudessa tämä vartalo on tehnyt kaiken, mitä ikinä haluaisin sen tekevän. Ei se tietenkään ole lehti- tai uimapukukelpoinen joillekin. Mutta minulle ja aviomiehelleni se on paikka, jossa kaikki, mitä eniten rakastamme, sai alkunsa. Ja se on ainoa, jolla on merkitystä, vai mitä?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Watts toteaa, että vaikka voisi tuntua, että yhteiskunnan määrittämiä normeja siitä, miltä pitäisi näyttää, pitäisi seurata, todellisuudessa pitäisi tehdä niin kuin itsestä hyvältä tuntuu.

– Kenelläkään ei ole samanlaista vartaloa. Ja kaikilla on omanlaisensa vartalo. Nauti siitä.

Lähteet: Instagram, Metro

***

1:03

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.