Mainos

Äitibloggari julkaisi yllättävän rehellisen päivityksen seksistä raskauden aikana: "Vuodan, haisen, ähisen ja kasvan"

Seksi raskauden aikana voi olla kaukana glamourista. 

Australialainen äitibloggari Mel Watts tunnetaan rehellisistä päivityksistään, joissa hän paljastaa äitiydestä ja avioelämästä puolia, joista harva puhuu ääneen. Viime vuonna Watts herätti kohua puolustaessaan pikaseksiä kiireisen lapsiarjen keskellä.

Tällä kertaa The Modern Mumma -blogia pitävä äiti kertoo, miltä todella tuntuu harrastaa seksiä raskauden aikana. Neljättä lastaan odottava äiti kertoo, että on olemassa kahdenlaisia odottavia äitejä; sellaisia kuin hän, ja sitten niitä, joiden seksihalut kukoistavat. 

”Mikä tässä miehessä on vikana?"

Watts kertoo päättäneensä yhdessä miehensä kanssa, että tämä raskaus olisi erilainen. Tällä kertaa he tulisivat harrastamaan parasta seksiä, jota heillä on koskaan ollut aiempien raskauksien aikana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

”Sanoin, että aion olla paras seksijumalatar, jota olen koskaan ollut raskauden aikana.
No, tässä minä olen.
Valaana.
Hikinen.
Käytän pikkuhousunsuojia – enkä siksi, että olisin sillä tavalla märkä.
Vatsassani on ihottumaa venyvän ihoni vuoksi.
Rintani ovat kuin aseita, jotka blokkaavat kenet tahansa ulos.  
Hengitän raskaaksi.”

Watts kertoo, että vaikka hänen sisällään on kymmenen sormea, kymmenen varvasta ja muitakin ruumiinosia, hänen miehensä kutsuu häntä silti kauniiksi ja seksikkääksi.

”Mikä tässä miehessä on vikana? Olen huonoimmillani. Minä vuodan, haisen, ähisen ja kasvan. Olen karvainen ja uskon, että minulla on enemmän hikeä tissieni alla kuin mitä minulla on koskaan ollut edes kuumimpina kesäpäivinä. Ja hän edelleen haluaa minua.”

Watts epäilee, että hänen miehensä on joko yksinkertaisesti ihmeellinen, tai sitten hän valehtelee. Olipa tilanne kumpi tahansa, hän on tyytyväinen mieheensä.

Lähde: Goodtoknow

***

3:57

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.