Mainos

Äiti julkaisi kuvat ennen ja jälkeen raskauden: "Ihmiset eivät tahdo nähdä tätä"

Bloggaaja Laura Mazza rakastaa itseään – vihdoin.

Bloggaaja Laura Mazza jakoi vartalostaan ennen-jälkeen-kuvan, joka on noussut valtaisaan suosioon – eikä suotta. Mazza ei ole laihtunut, kiinteytynyt, hoikistunut tai muuttunut kiinteämmäksi. Hän on saanut lapsen, kertoo Huffington Post.

– Ei, nämä eivät ole ennen-jälkeen-kuvia painonpudotuksesta. Mutta tämä on tarina voitosta, Mazza selittää.

Vasemmalla on kuva naisen vartalosta ennen lasten saamista. Mazzan vatsa oli litteä, koska hän oli aina dieetillä. Nainen kuvasi edistystään ja jakoi otokset sosiaaliseen mediaan, jossa ne saivat hyväksyntää.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Otin kehityskuvia, koska se tarkoitti, että olen lähempänä painoa, jossa voin rakastaa itseäni. En syönyt hiilihydraatteja, tuskin lainkaan vihanneksia. Söin vain lihaa. Rakastin sitä, koska painoni putosi nopeasti, ja mitä enemmän luuni törröttivät, sitä suuremmassa arvossa pidin itseäni, Mazza kertoo.

Lopulta Mazza vihasi lihaa ja kärsi sen vuoksi närästyksestä. Kuvaa vasemmalla hän katsoi silti inhoten: Mazza tunsi olevansa lihava. Muut ihailivat naisen vartaloa ja kyselivät, miten hän treenaa. Mazza osti uusia vaatteita ja esitteli kehoaan.

"Ihmiset eivät tahdo nähdä tätä kuvaa"

Oikeapuoleisessa kuvassa Mazza on nyt.

– Raskausarpia, roikkuva napa. Paksumpi, ei törröttäviä luita, mutta enemmän kuoppia, jotka kertovat selluliitista. Ihmiset eivät tahdo nähdä tätä kuvaa. Yhtäkkiä se ei olekaan ok. Se ei ole enää miellyttävä silmälle. Se ei ole keho, jota ihaillaan.

Nykyisen kehonsa Mazza on saanut syömällä rohkeasti kaikkea, sekä terveellistä että epäterveellistä. Arvet ja löysä vatsa kertovat raskaudesta sekä siitä, että joskus Mazza on syönyt hieman kakkua tai nauttinut viiniä, maannut sohvalla miehensä kainalossa.

– Jostain syystä en rakastanut vartaloa oikealla. Se on surullista, Mazza sanoo.

– Tämä keho ei ansainnut seksikkäitä alusvaatteita tai uusia vaatteita. Joskus en edes halunnut ottaa raskauskuvia, koska minua hävetti se, miten isolta näytin. En ihaillut tätä kehoa. Tuntui, että ihmiset yrittävät pakottaa minut rakastamaan kehoani: ”sinulla on vain yksi.” No, en välitä. Haluan olla laiha. Mutta hitot, kun olin laiha, en ollut onnellinen. Enkä todellakaan terve, Mazza kuvaa tuntemuksiaan.

Lopulta nainen tajusi  saavuttaneensa pyörein lantein varustetun kehonsa avulla paljon enemmän kuin hoikkana.

– Olen syönyt enemmän hyvää ruokaa. Olen elänyt enemmän, antanut enemmän nauttinut enemmän. Synnytin elämän. Tämä keho. TÄTÄ kehoa pitäisi juhlia ja ihailla. Minun pitäisi ihailla itseni. Minun pitäisi rakastaa itseäni, Mazza kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kaikilla kehotyypeillä on oma tarinansa kerrottavanaan. Mazza on ymmärtänyt, että ennen kaikkea kannattaisi pyrkiä terveyteen, ei laihuuteen.

– Haluan edelleen näyttää tuolta ensimmäiseltä kuvalta, ei epäilystäkään. Kaipaan tuota kehoa, se tekee minut surulliseksi. Haluan päästä tuohon kehoon terveellä tavalla, henkisesti ja fyysisesti, haluan olla ylpeä ja elää rauhassa kehoni kanssa. Haluan pitää siitä, mitä minulla on nyt, Mazza kuvaa.

Lopuksi hän kehottaa kaikkia naisia rakastamaan itseään – ja hankkimaan ne seksikkäät alusvaatteet ja uuden asun.

– Rakastakaa kehoanne, koska me todella saamme vain yhden (ainakin tässä elämässä)! Ja on edelleen seksikästä käyttää mummo-alushousuja!

Tämä nainen päätti hyväksyä ihokarvansa:

5:40

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.