Mainos

Äitibloggari hehkutti pikaseksiä – järkyttyi saamistaan haukuista

Äitibloggarin aviomiehen puolesta raivostuneet ihmiset haukkuivat naisen lyttyyn. Tämä kirvoitti bloggarin tekemään videon puolustuksekseen.

Pikaseksiä hehkuttaneen äitibloggarin päivitys jokaiselle perheenäidille tutusta aiheesta ei kerännyt pelkkiä kehuja. Päivityksessään Mel WattsThe Modern Mumma -blogin kirjoittaja, kehui harrastaneensa juuri pikaista päiväseksiä miehensä kanssa kertoen muun muassa, että "se oli ohi ennen kuin tajusinkaan".

Joku voisi luulla, että olen kiittämätön, kun olen torjunut tämän miehen "charmit" niin monesti. Luulen, että sanat väsynyt ja uupunut kuvaisivat sitä kuitenkin parhaiten", Watts vakuutti alkuperäisessä päivityksessään.

Bloggari paljasti myös, ettei yleensä ole päivällä tapahtuvien pikaseksisessioiden ystävä, mutta aviomiehen näkemän vaivan huomioon ottaen vaimosta olisi tuntunut ilkeältä olla huomioimatta tätä mitenkään.

"Nyt istun pyjamassani syömässä suklaata ja katsomassa elokuvaa tietäen, että voin mennä nukkumaan tuntematta oloani huonoksi. Täysin sen arvoista. Joskus on sen arvoista vain antaa mennä.

Ja hyvä puoli on myös se, että hän on onnellinen muutaman seuraavan päivän ajan ja voin mennä nukkumaan ilman selkääni tökkivää penistä", Watts lopetti suositun kirjoituksensa.

Aviomiehen kohtalo sai muut raivoihinsa

Kehujen sijaan moni alkoi suomimaan naista siitä, ettei tämä arvostanut lainkaan aviomiestään. Päivityksen hauskaksi tarkoittanut ja sen aviomiehellään hyväksyttänyt bloggari järkyttyi saamistaan haukuista. Hän onkin puolustautunut tekemällä kiusaajilleen videon (yllä).

Nainen aloittaa puhumalla siitä, kuinka lapsia opetetaan olemaan kiusaamatta. Siinä on vain yksi mutta.

– Ongelma ei ole lapsissamme. Se on aikuisissa. Aikuiset ovat se ongelma.

Bloggari kertoo "sadoista kauheista asioista", joita hän on itsestään joutunut lukemaan julkaistuaan kirjoituksensa. Eräs kiusaaja muun muassa kertoi, että olisi kamalaa saada lapsi Wattsin kanssa. Toinen totesi bloggaajan aviomiehen olevan varmaan tyytyväinen vaimon kerrottua koko maailmalle, että seksikerta oli hyvin lyhyt.

– Se sai minut istumaan alas ja miettimään: "Vau, mitä hemmettiä minä olen muka tehnyt?" Kirjoitin vain mielipiteeni ja kaikki alkoivat sanoa asioita, jotka eivät ole totta. En ymmärrä, miten ihmiset voivat sanoa sellaisia asioita ja olla niin ilkeitä ihmiselle, jota eivät edes tunne, bloggari ihmettelee kyyneleet silmissään.

Watts muistuttaa, että ruudun takana on oikea ihminen.

– Sanoisitteko näitä asioita minulle suoraan? hän kyselee.

Videota on katsottu YouTubessa jo liki 90 000 kertaa.

Video: Lapset kertovat, miksei saa kiusata.

Lähde: Parents

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.