Äiti ja fanit epäilevät myrkytystä: Salaliittoteoreetikon oli määrä puhua hallitusten ufo-peittelystä – löytyi kuolleena sohvalta

Brittiläisen Max Spiersin oli määrä pitää julkinen puhe hallitusten ufo-salailusta Puolassa, kun hänet löydettiin kuolleena ystävänsä sohvalta Varsovassa. 39-vuotiaan miehen äiti ja fanit uskovat, että Spiers on saatettu myrkyttää.

Spiers oli matkustanut Puolaan heinäkuussa puhumaan ufoihin liittyvistä salaliittoteorioista sekä hallitusten yrityksistä peitellä ufo-havaintoja. Hänet kuitenkin löydettiin kuolleena ennen puheen pitämistä.

Max Spiersin äiti Vanessa Bates kertoo brittimedioille saaneensa pojaltaan epäilyksiä herättävän viestin vain muutama päivä ennen hänen kuolemaansa viime heinäkuussa.

– Poikasi on ongelmissa. Jos minulle tapahtuu jotain, tutki asiaa, äiti kertoo pojaltaan samassaan viestissä lukeneen.

Muun muassa Standardin ja Expressin mukaan miehen ystävät olisivat sanoneet, että hän oksensi mustaa nestettä ennen kuolemaansa. 

Viranomaiset: Kuolema oli luonnollinen

Spiersin äiti on kertonut epäilyistään sen jälkeen, kun hän sai tietää, ettei hänen pojalleen tehty ruumiinavausta. Viranomaisten mukaan miehen kuolema oli luonnollinen.

– Miten he voivat tietää kuoleman olleen luonnollinen, jos ruumiinavausta ei tehty, äiti ihmettelee.

Max Spiers sai elantonsa tutkimalla ufoja ja epäiltyjä yrityksiä peitellä niitä. Lehtitietojen mukaan ennen kuolemaansa hän tutki muun muassa poliitikkojen, viihdetaiteilijoiden ja liikemiesten toimia.

Äiti uskoo, että poika on myrkytetty.

– Max oli terve mies ja hyvässä kunnossa. Ja yhtäkkiä hän olisi vain kuollut sohvalle, äiti kysyy.

Myös miehen fanit internetissä uskovat, että hän "pääsi liian lähelle totuutta".

– Terveet ihmiset eivät kuole tuosta noin, heidät myrkytetään, osa faneista pohtii nettikeskusteluissa.

Brittiläinen kuolemansyytutkija sanoo Expressille, että tapauksen tutkinta on vielä kesken.

Lue myös:

    Uusimmat