Ahdisteluista syytetty koomikko pilkkasi kouluammuskelujen uhreja: "Et ole kiinnostava vain siksi, että kävit koulua jossa nuoria ammuttiin!"

Suurta suosiota niittänyt koomikko Louis C.K. irvaili kouluampumisista selviytyneille nuorille. 

Yhdysvaltalaiskoomikko Louis Szekely, taiteilijanimeltään Louis C.K., intoutui joulukuisella keikallaan pilkkaamaan kouluammuskeluista selviytyneitä nuoria. 

Keikalla nauhoitetussa äänitallenteessa Szekely ihmettelee nuorten kunnollisuutta. Hän viittaa erityisesti Parklandin helmikuisen kouluampumisen jälkeisiin kannanottoihin, joissa selviytyneet ovat vaatineet aselakien tiukentamista ammuskelujen vähentämiseksi. 

– Nämä nuoret todistavat oikeudessa. Mitä v****a? Mitä te teette? Olette nuoria. Teidän pitäisi olla sekaisin. Teidän pitäisi olla poissa tolaltanne, ei seistä puku päällä sanomassa että "olen täällä kertoakseni...", koomikko irvailee.

– Haista v***u. Et ole kiinnostava vain siksi että kävit koulua, jossa lapsia ammuttiin. Miksi se tarkoittaa, että minun pitäisi kuunnella sinua? Kuinka se tekee sinusta kiinnostavan? Sinua ei ammuttu. Työnsit jonkun lihavan lapsen tiellesi ja nyt minun pitää kuunnella sinua? 

Yleisö on tallenteella riemuissaan, mutta muualla Szekelylle on satanut myös kritiikkiä. Nauhan julkaissut Jack Allison ihmettelee miehen käytöstä Twitterissä.

– Kuuntelen juuri vuotanutta Louis -pätkää, ja on selvää, että hän tulee lopun ikäänsä esiintymään punaisissa osavaltioissa hurmioituneille joukoille, kuten Trump, Allison tylyttää. 

Vuonna 2017 useat naiset syyttivät Szekelyä seksuaalisesta ahdistelusta. Mies myönsi myöhemmin kaikki syytökset, joiden mukaan hän oli esimerkiksi tyydyttänyt itseään naisten edessä ja yrittänyt vaatia seksiä. Syytösten jälkeen Szekely eli hiljaiseloa lähes vuoden ennen kuin alkoi taas esiintyä. 

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat