Koomikkotähti reagoi Trumpin twiittailuun: "Eikö USA:n presidentillä todellakaan ole tärkeämpää tekemistä?"

Jimmy Fallon reagoi Trumpin twiittailuun 0:34

Donald Trumpin ja Jimmy Fallonin välille on syntynyt erikoinen soppa: Fallon kertoi katuvansa Trumpin kanssa tekemäänsä haastattelua, Trump reagoi tähän ja Fallon taas reagoi Trumpin reaktioon.

Katso yllä video Jimmy Fallonin reaktiosta Trumpin twiittailuun.

Suosittua The Tonight Show -ohjelmaa isännöivä koomikko Jimmy Fallon, 43, hassutteli ohjelmassaan ennen Yhdysvaltojen viimeisimpiä presidentinvaaleja.

Muutamaa viikkoa ennen vaaleja lähetetyssä jaksossa nähtiin vieraana tunnetusti sittemmin USA:n presidentiksi äänestetty Donald Trump.

Haastattelun aikana Fallon päätyi muun muassa leikkimielisesti pörröttämään Trumpin hiuksia. Sosiaalinen media täyttyi Fallonia kritisoineista viesteistä. Koomikon syytettiin Trumpin retoriikan normalisoimisesta juuri ennen vaaleja.

Haastattelun jälkeen Trump voitti USA:n presidentinvaalit.

– Okei, tajuan, saitte oloni huonoksi. Mitä nyt? Oletteko onnellisia? Olen masentunut. Haluatteko koetella minua lisää? Haluatteko, että tapan itseni? Fallon muisteli tuntemuksiaan The Hollywood Reporterin haastattelussa.

– Olen pahoillani. En halua suututtaa ketään. Kaikki tapahtuu ohjelman hauskuuden merkeissä. Tein virheen, olen pahoillani, jos suututin jonkun. Jälkikäteen ajateltuna tekisin haastattelun toisin.

Donald Trump vastasi juontajalle vähemmän yllättäen Twitter-tilillään.

– Nyt Jimmy Fallon nyyhkyttää kuuluisasta "hiusshowsta," jonka hän teki kanssani (missä hän sotki hiukseni pahasti), ja että hän tekisi haastattelun toisin, koska se teki minusta "humaanimman." Hän soitti ja sanoi: "monsterilukemat." Ole mies, Jimmy! Trump tylytti.

Fallon ilmoitti ensin tyynesti lahjoittavansa rahaa pakolaisia Yhdysvalloissa auttavalle RAICES-järjestölle presidentin nimissä tämän twiitin kunniaksi.

Juontajatähti kuitenkin reagoi Trumpin twiittailuun maanantai-iltana Yhdysvalloissa nähdyssä ohjelmassaan.

– Ennen kuin aloitamme, haluan lähettää terveisiä ohjelmani ykkösfanille, USA:n presidentille! Fallon totesi ohjelman avanneessa monologissaan.

– Kuten olette ehkä kuulleet, presidentti huomioi minut Twitterissä. Joten Melania, jos katsot tätä, en usko, että kiusaamisen vastainen kampanjasi toimii.

Presidentin vaimo Melania Trump oli toukokuun alussa mukana aloittamassa koulukiusaamisen kitkemiseen tähtäävää Be Best -kampanjaa.

Jimmy Fallon kertoi talk show'nsa yleisölle aikoneensa vastata presidentin twiittiin sunnuntaina.

– Mutta sitten tajusin, että minulla on tärkeämpääkin tekemistä. Tajusin myös sen, että eikö hänellä (Trumpilla) todellakaan ole tärkeämpää tekemistä? Hän on USA:n presidentti! Mitä hän oikein tekee? Miksi hän twiittailee minusta? Fallon sanoi saaden yleisön nauramaan.

Lue myös:

    Uusimmat