Ahdistelusta syytetty koomikkotähti myöntää tekonsa: ”Nämä tarinat ovat totta”

Koomikko myöntää syytökset ja sanoo katuvansa tekojaan.

Joukko naisia syyttää yhdysvaltalaista koomikkotähteä ja näyttelijää Louis C.K.:ta ahdistelusta. Osa naisista sanoo näyttelijän muun muassa tyydyttäneen itseään heidän edessään. Emmy-palkittu koomikko kieltäytyi aiemmin kommentoimasta väitteitä.

Nyt koomikko on myöntänyt syytökset.

– Nämä tarinat ovat totta, hän kirjoittaa tiedotusvälineille antamassaan lausunnossa, joka on luettavissa muun muassa uutistoimisto AP:n sivuilla.

Louis C.K. kertoo perustelleensa tekojaan itselleen sillä, ettei hän esitellyt kaluaan naisille kysymättä ensin, mutta sanoo ymmärtäneensä myöhemmin käyttäneensä valta-asemaansa väärin.

Hän kirjoittaa katuvansa käytöstään ja olevansa pahoillaan tekojensa aiheuttamasta kärsimyksestä. Hän myöntää pakoilleensa vastuuta ja sanoo ymmärtävänsä nyt tekojensa seuraukset. Hän pahoittelee myös mielipahaa, mitä hän on teoillaan aiheuttanut perheelleen ja ystävilleen.

Hieman ennen syytösten julkituloa Louis C.K.:n uusimman I Love You Daddy -elokuvan ensi-ilta New Yorkissa peruttiin. Näyttelijä perui myös osallistumisensa suositun talkshow-isäntä Stephen Colbertin ohjelmaan.


Lue myös:

    Uusimmat