Ali Jahangirilta häpeilemätöntä vitsailua Linnan juhlien kaunotarten asuista: "Itsenäisyyspäivän kunniaksi"

Ali Jahangiri ei säästele mielipidettään Linnan juhliin osallistuneiden naisten iltapuvuista. 

VIDEO: Presidenttipari haastattelussa juhlien alla

Kuten tuhannet muutkin suomalaiset, myös stand-up-koomikko Ali Jahangiri seurasi Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanottoa.

Linnan juhlien ollessa käynnissä Jahangiri aloitti Instagram-tilillään kuvaparien julkaisun, jossa hän tiedustelee seuraajiltaan kumpi kuvassa olevista kantoi asunsa paremmin. 

– Itsenäisyyspäivän kunniaksi vähän #whoworeitbetter ja kukas muukaan pitäisi aloittaa tämän kuin itse Jenni Haukio vai Fazer Suomi, Jahangiri kirjoittaa ensimmäisessä julkaisussaan

Ensimmäisessä kuvassa Jahangiri on asettanut vertailuun tasavallan presidentin puolison Jenni Haukion ja sinisen Marianne-pussin.

Osansa vertailusta ovat saaneet myös muun muassa kansanedustajat Kike ElomaaJaana Pelkonen ja Sari Sarkomaa, Linnan kuningattareksi kruunattu muusikko Anna Puu, hiihtäjä Krista Pärmäkoski sekä sukeltaja Mikko Paasin puoliso Krista Paasi.

– Jaana Pelkonen vai Aqualan L?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sari Sarkomaa vai palanut ruohikko?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jahangirin päivitykset ovat herättäneet hilpeyttä koomikon seuraajien keskuudessa. Useat kommentoijat ovat reagoineet Jahangirin julkaisemiin kuviin useilla itkunauruhymiöillä. 

– Äijä on mestari! Miten ihmeessä löydätkin noin osuvat vertaukset, erään kuvaan yhteydessä kommentoidaan. 

Lue myös:

    Uusimmat