Mainos

ACN:n perusteettomista laskuista ei perintäkuluja

Teleoperaattori ACN on siirtänyt yli kymmenen tuhannen asiakkaan laskujen perimisen perintätoimistolle. Kuluttajaviraston mukaan asiakkaan tarvitse maksaa perintäkuluja, mikäli laskutuksessa on ollut ACN:stä johtuvia virheitä.

Teleoperaattori ACN on siirtänyt yli kymmenen tuhannen asiakkaan laskujen perimisen perintätoimistolle. Kuluttajaviraston mukaan joukossa on myös jo maksettuja tai virheellisiä laskuja, joista ei tarvitse maksaa perintäkuluja.

ACN-operaattorista on tämän vuoden aikana tullut yhteensä satoja valituksia Kuluttajavirastoon ja kuluttajavalituslautakuntaan. Kuluttajavirasto on neuvotellut asiasta perintätoimiston kanssa ja edellyttänyt, ettei asiakkaan tarvitse maksaa perintäkuluja, mikäli laskutuksessa on ollut ACN:stä johtuvia virheitä. Asiakkaalla on oikeus saada operaattorilta maksuton puheluerittely, jolla hän voi selvittää laskutuksen mahdolliset virheet. Niin ikään perintätoimisto on luvannut, ettei asiaa viedä eteenpäin ennen kuin virheet on selvitetty.

Kuluttajaviraston mukaan ACN on siirtänyt kaikkiaan 11 000 asiakkaan laskujen perimisen perintätoimisto Oy Yleinen Perintätoimisto Ab:lle. ACN on aiemmin luvannut korjata laskutuksen virheet niistä valittaneille asiakkaille. Kuluttajavirasto neuvoo, että virheellisestä laskusta perintäkirjeen saaneen kuluttajan kannattaa tehdä valitus sekä ACN:lle että perintätoimistolle.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.