Mainos

Aatto on joulupukin palkkapäivä: 15 minuutista jopa 120 euroa

Joulupukkia aatoksi haluava voi paikoin joutua löysäämään reilusti kukkaronsa nyörejä. Pukkien hinnoissa on valtakunnallisesti hyvinkin suuria eroja.

Joulupukkipalvelu.fi-sivustolta löytyy kattavasti yksityisiä joulupukkeja eri puolilta Suomea. Hintahaitarikin on varsin laaja, sillä halvimmillaan joulupukin saa vieläpä Helsingistä 40 eurolla. Kalleimmasta pukkikeikasta joutuu pulittamaan 100 euroa. Yleensä joulupukit tekevät 10–15 minuutin mittaisen kotikäynnin.

Jyväskylässä pukit tuntuvat sopineen hinnoista, sillä kaikkien sivustolta löytyvien pukkien hinnat ovat 50–60 euroa. Samaan hintaan joulupukin saa myös Turussa tai Tampereella.

Oulussa pukkien hinnat vaihtelevat 40–70 euron välillä. Kuusamossa kalleimmasta pukista joutuu maksamaan 80 euroa.

Lapissa jouluaan viettävien ei tarvitse jäädä ilman pukkia, sillä esimerkiksi Saariselältä joulupukin saa 15 minuutin aattoiltakeikalle 70 eurolla.

Joulupukkeja on voinut tilata myös Joulu Suomen joulupukkipalvelun kautta. Suosituimmat aattoillan vierailuajat ovat klo 15–19, mikä näkyy myös hinnoissa. Pääkaupunkiseudulla joulupukkien hinnat lähtevät 60 eurosta, mutta kysytyimpään aikaan klo 17–19 joulupukin 15 minuutin keikkahinta on 120 euroa. Muualle Suomeen joulupukin saa 60–90 eurolla.

Joulupukkeja pääkaupunkiseudulla välittää myös SOL Henkilöstöpalvelut. Yhdelle pukkikeikalle tulee hintaa 60 euroa.

(MTV3 - STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja