Mainos

7 tapaa olla onnellisempi ihminen

Turhan usein ollaan varmoja, että hyvät asiat eivät tapahdu juuri tällä hetkellä, vaan että ne tulevat tapahtumaan joskus tulevaisuudessa.

Kun saavuttaa tavoitteen, ei ole kuin ajan kysymys, milloin etsii taas uuden asian, jonka tarvitsee tullakseen onnelliseksi. Onnellisuuden salaisuus kuitenkin piilee omissa ajatuksissa, eikä ulkoisilla tekijöillä ole pitkäaikaista vaikutusta.

Viral Thread -sivusto kokosi asioita, jotka tulisi huomioida, kun haluaa tulla onnellisemmaksi.

1. Huonot asiat tapahtuvat, jos odotat näin käyvän

Jos haluat, että hyviä asioita tapahtuisi, sinun on uskottava, että näin myös käy. Jokainen ajatus määrittää päivittäistä käytöstä, mikä taas vaikuttaa kaikkeen tekemiseen. Jos uskot, että lopputulos on positiivinen, pääset siihen todennäköisemmin, sillä pyrit jo tiedostamattomasti tätä kohti.

2. Muista, että mikään ei ole pysyvää

Vaikeat ajat tulevat, mutta ne menevät myös ohi. Pidä mielessä, että asiat, joiden annat vaikuttaa mielialaasi tällä hetkellä, eivät enää merkitse niin paljon puolen vuoden tai vuoden kuluttua.

3. Hyväksy, että elämässä on sekä ylä- että alamäkiä

Kukaan ei ole ikinä kokenut elämässä pelkästään hyviä tai ainoastaan huonoja hetkiä. Elämässä on aina molempia. Jos opit hyväksymään tämän, vastoinkäymiset kohdatessasi pystyt keskittymään siihen, miten selviät asiasta sen sijaan, että ajattelisit, miksi tämä tapahtuu juuri sinulle.

4. Älä yritä kontrolloida kaikkea

Elämästä tulee paljon helpompaa, kun ymmärtää, ettei kaikkea voi tai edes tarvitse kontrolloida. Voit kontrolloida itseäsi ja tekojasi, mutta monet muut asiat eivät ole käsissäsi.

5. Usko, että olet juuri siellä, missä sinun kuuluukin olla

Jo nuorena on olemassa suunnitelma siitä, mitä pitäisi tehdä elämän eri vaiheissa. Esimerkiksi milloin pitäisi mennä naimisiin tai saada lapsia. Asiat kuitenkin menevät harvoin niin kuin oli suunniteltu.

Sen sijaan, että murehtisit, miksi suunnitelmat eivät toteudu, ajattele toisella tavalla. Mieti että se, mitä tapahtuu, on juurikin se suunnitelma.

6. Nauti matkasta

Elämä on matka, eikä määränpää. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Elämäsi ei ala siitä, kun saat unelmiesi työpaikan tai omakotitalon. Elämä alkoi jo paljon aikaisemmin.

Kaikki pienet asiat, joihin et edes kiinnitä huomiota, ovat oikeastaan isoja asioita. Päivät, joiden odotat olevan tärkeitä, eivät ole ikinä niin tärkeitä kuin päivät, jotka alkoivat tavallisesti, mutta päättyivät täysin yllättävällä tavalla.

7. Muista, että onnellisuus on valinta.

Etsi asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. On helppo löytää ilo pienimmistäkin asioista, kunhan vain yrittää. Jos sinulla ei ole mitään, minkä takia olisit onnellinen, muuta tämä. Muutos asenteessa tai arkirutiineissa voi johtaa yllättäviin tuloksiin.

Lähde: Viral Thread

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja