53 vuoden ajan Sarah tunsi äitinsä vain medaljongin kuvasta – koskettava tapaaminen tallentui videolle

Sarah säilytti äidin kuvaa 50 vuotta – pääsi viimein tapaamaan tämän 2:27
Sarah sai tavata oman äitinsä ensimmäistä kertaa 53 vuoteen.

Coloradossa asuva äiti sai tavata oman äitinsä ensimmäistä kertaa 53 vuoteen.

Sarah Kleinhans ei ole nähnyt äitiään 53 vuoteen. Coloradossa asuvan äidin haave tuli toteen, kun hän viimein sai tavata oman biologisen äitinsä, kertoo CNN.

Saivat mukaansa vain medaljongin 

Sarah ja hänen velipuolensa adoptoitiin Etelä-Koreasta Yhdysvaltoihin, kun hän oli vain hieman yli vuoden ikäinen. Mukaansa lapset saivat vain medaljongin, jossa oli kuva sekä heistä vauvoina että heidän äidistään.

Sarah ei ole tavannut biologista äitiään kertaakaan tämän jälkeen. Koko elämänsä ajan Sarah on toivonut uutta kohtaamista äitinsä kanssa.

– Joka vuosi syntymäpäivänäni ajattelin sinua. Jok'ikinen vuosi katsoin ulos miettien, oletko elossa, mietitkö minua, ajatteletko minua? hän kuvaa.

"Olen niin kiitollinen sinulle!"

Sarah jutteli äidilleen puhelimessa ensimmäistä kertaa kaksi viikkoa ennen tapaamistaan. Ensikohtaaminen yli 50 vuoden jälkeen oli tunteikas. Näet sen videolta jutun alussa!

– Olen niin onnellinen. Olen niin kiitollinen sinulle! Olet vielä kauniimpi livenä, Sarah hehkutti äidilleen.

Sarah pääsi myös esittelemään äidilleen medaljonkia, jonka hän on säilyttänyt vuosikymmenten ajan.

Ihailee äitinsä toimintaa: "Miten epäitsekäs ihmisen täytyykään olla..."

Sarah'n siskopuoli Linda oli etsinyt häntä jo 15 vuoden ajan. Sarah ei edes tiennyt Lindan olemassaolosta. Sarah löysi perheensä lopulta geenitestejä tarjoavan yrityksen avulla; Linda puolestaan löysi hänet Facebookista.

Vaikka Sarah itse ei voi kuvitella jättävänsä omia lapsiaan, hän ihailee äitinsä toimintaa 53 vuotta sitten.

– Miten epäitsekäs ihmisen täytyykään olla ymmärtääkseen, että hänen lapsensa saa [adoptiossa] paremman elämän.

Sarah ymmärtää, että ajat olivat tuolloin erilaiset. Nyt hän tutustuu biologiseen perheeseensä ja nauttii hetkistä heidän kanssaan. Yhtäläisyyksiäkin on jo löytynyt: sekä Sarah että hänen äitinsä pitävät kimchistä!

Katso myös: DNA-testin tarjoama ensimmäinen yllätys helsinkiläiselle Timolle oli velipuoli – lopulta sisaruksia oli kaikkiaan yksitoista:

DNA-testin tarjoama ensimmäinen yllätys helsinkiläiselle Timolle oli velipuoli – lopulta sisaruksia oli kaikkiaan yksitoista 11:33

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat