240 seksinuken kokoelma maksoi parille 117 000 euroa

Erikoinen harrastus yhdistää Bob ja Lizzie Gibbinsiä. Kaksikko jakaa kotinsa yhteensä 240 erilaisen seksinuken kanssa.

Englannissa Herefordshiressä asuva Bob Gibbins, 60, on aina ollut kiinnostunut nukeista, kertoo odditycentral.com. Mies osteli nukkeja ja muita leluja mielellään omille lapsilleen, ja intohimoiseksi harrastus kehittyi, kun hän ryhtyi keräämään mallinukkeja.

Lopulta Bob löysi silikoninukeille omistautuneen nettifoorumin, ja hänen nukkeharrastuksensa sai aivan uuden käänteen. Vaimonsa Lizzien, 55, avustuksella hän hankki ensimmäisen Beverly-nimisen silikoninukkensa vuonna 2007. Beverlystä piti pulittaa yhteensä lähes 3000 euroa. Sitten pariskunta jatkoi seksinukkekokoelman kasvatusta erilaisilla puhallettavilla nukeilla ja realistisemmilla silikoninukeilla.

Bob ja Lizzie Gibbins arvioivat kuluttaneensa yhteensä noin 117 000 euroa seksinukkeihinsa.Kuvat seksinukkekokoelmasta, katso odditycentral.comissa.

Nukkeja pestään ja niiden kanssa shoppaillaan

Nuket asuvat parin kanssa heidän bungalowissaan. Pariskunta tykkää pukea, pestä ja kaunistaa niitä tarkan makunsa mukaisiksi. Bill myös laittaa kuvia nukeistaan ja itsestään avaamalleen nettifoorumille. Joskus pariskunta shoppailee niiden kanssa.

Nukeista viehättynyt Bob kertoo, ettei koskaan käytä nukkejaan seksitarkoituksissa, vaan pitää niitä perheenjäseninään. Lizzie ei ole nukkeharrastuksesta mustasukkainen, vaan kertoo iloitsevansa, kun saa viettää sen parissa ja miehensä kanssa paljon laatuaikaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Odditycentral.com

Kuva: Shutterstock (kuvituskuva)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja