22-vuotias pienen lapsen äiti Nyla näytti toipuvan koronaviruksesta – yllättäen tapahtui kohtalokas käänne

Mistä koronaviruksen voi tunnistaa? Katso tästä listaus tyypillisimmistä oireista 0:58
Videolla kerrotaan koronaviruksen tyypillisimmät oireet.

22-vuotias yhdysvaltalaisnainen oli ollut sairaalahoidossa kolme viikkoa koronaviruksen takia, kertoo muun muassa CBS Chicago -uutiskanava.

Chicagolainen Nyla Moore, 22,menehtyi koronavirukseen 1. toukokuuta. Kuolema oli shokki hänen läheisilleen, etenkin kun he olivat jo alkaneet uskoa, että nuori nainen paranisi. 

– He tekivät kaikki toimenpiteet ja sanoivat, että hän oli parantumassa. He näkivät Nylan voinnin kohentuvan, ja yhtäkkiä kaikki kääntyi huonommaksi, kertoo Nikki Collins-Moore, Nylan äiti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minä ja mieheni ryntäsimme sairaalaan, ja puolimatkassa meille kerrottiin, että hän oli kuollut. He tekivät kaiken, minkä voivat.

Kolme viikkoa sairaalahoidossa

Nylalla oli ollut astma. 10. huhtikuuta hänet oli otettu sairaalahoitoon hengitysvaikeuksien takia ja hänellä oli todettu koronavirus. Pian  hänet laitettiin hengityskoneeseen, ja sen avulla häntä hoidettiin hänen kuolemaansa saakka. Hän oli hengityskoneessa kolme viikkoa.

Nyla oli kuusilapsisen perheen kuopus. Pari vuotta sitten hän oli itse saanut lapsen. Nikki ja hänen miehensä aikovat nyt huolehtia pojasta.

Lue myös:

    Uusimmat