2-metrinen urheilija pidätettiin – vaimo toi nyt julki karmeita kuvia ja väitteitä

NBA-koripalloilija Miles Bridgesin vaimo Mychelle Johnson on julkaissut karuja kuvia vammoistaan sen jälkeen, kun Bridges pidätettiin perheväkivallasta.

Johnson julkaisi Instagramissa eri puolilta kehoaan kuvia, joissa hän on ruhjeilla ja mustelmilla. Hän kirjoitti oheen joutuneensa pahoinpitelyn uhriksi.

– Olen antanut erään tuhota kotini, pahoinpidellä minua kaikin mahdollisin tavoin ja traumatisoida lapsiamme loppuelämäksi, Johnson, jolla on kaksi lasta Bridgesin kanssa, kirjoittaa.

Johnson kertoo kaulansa lihasten repeytyneen, kun häntä kuristi häntä siihen saakka, kunnes hän kävi unille. Johnson raportoi myös vammoista nenässä ja ranteessa, ja listalla ovat lisäksi tärykalvon puhkeaminen sekä vakava aivotärähdys.

Yhtenä kuvana on lääketieteellinen diagnoosi, jossa Johnsonin kerrotaan olevan "miespuolisen kumppanin fyysisen pahoinpitelyn aikuinen uhri".

– En ole enää hiljaa suojellakseni muita, koska arvostan itseäni ja lapsiani enemmän kuin kenenkään 'imagoa'.

– En tarvitse sympatiaa, en vain halua tämän tapahtuvan kenellekään muulle. Haluan vain tämän henkilön saavan apua, lapseni ansaitsevat parempaa.

Johnsonin mies Bridges pidätettiin keskiviikkona törkeästä perheväkivallasta. Bridgesin takuusummaksi määrättiin 130 000 dollaria, ja hänet vapautettiin.

201-senttiseksi ja 102-kiloiseksi ilmoitettu yhdysvaltalainen Bridges, 24, on pelannut neljä NBA-kautta Charlotte Hornetsissa. Hänet varattiin NBA:han vuonna 2018 ensimmäisellä kierroksella 12. varauksena.

Bridgesin on määrä olla oikeuden edessä seuraavaksi 20. heinäkuuta.

Lue myös:

    Uusimmat