18.9. Mausteiset porsaankyljykset ja suklaacookiet

Mausteiset porsaankyljykset

  • 4 maustamatonta porsaankyljystä
  • Marinadi:
  • 2 dl bulgarianjogurttia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl jauhettua korianteria
  • 2 tl kurkumaa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl suolaa
  • nippu tuoretta korianteria viimeistelyyn
  • tarjoiluun riisiä

Hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja valele porsaankyljykset niillä. Anna marinoitua pari tuntia tai yön yli. Paista 180 asteisessa uunissa noin 45 min. Silppua tuore korianteri ja pyöritä porsaankyljykset juuri ennen tarjoulua yrttisilpussa. Voit myös sekoittaa korianterin riisin joukkoon.

Cookiet suklaakuorrutuksella

  • 1 pkt valmista cookie-taikinaa
  • 100 g tummaa suklaata

Valmista cookiet paketin ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Sulata suklaa vesihauteessa ja valele suklaata jäähtyneiden keksien päälle ja anna suklaan kovettua.

Resepti: Alex Nurmi

Lue myös:

    Uusimmat