10-vuotias tyttö ryöstettiin - perhe järkyttyi

Oululaisen 10-vuotiaan tytön vanhemmat ovat tehneet poliisille ilmoituksen tyttäreen kohdistuneesta ryöstöstä viime maanantaina Maikkulan kaupunginosassa.

Tytön kertoman mukaan hän oli ollut maanantaina aamupäivällä menossa polkupyörällä kouluun, kun Viriänkujalla naishenkilö oli tarttunut polkupyörän tarakasta kiinni.

Tytön pyrkiessä karkuun nainen oli tönäissyt hänet kumoon ja ottanut pyörän haltuun. Tyttö oli juossut naisen perässä, jolloin nainen oli luopunut polkupyörästä ja jättänyt sen postilaatikkojen luokse.

Nainen oli poistunut "jonkun talon pihalle". Pian nainen oli kuitenkin palannut takaisin ja tarttunut uudelleen tytön ajaman polkupyörän tarakasta kiinni. Tuolloin tyttö pääsi polkemaan kuitenkin karkuun.

Naisella oli vihreä lakki päässä ja hänellä oli valkoiset avoinna olleet kiharat hiukset.

Tytär ja hänen perheensä ovat kovasti järkyttyneet tapauksesta. Poliisi toivoo asiasta jotain tietäviä ilmoittamaan havainnoistaan poliisin vihjenumeroon 0718765844.

Poliisi tutkii tapausta ryöstönä.

– Nyt toivomme kovasti silminnäkijähavaintoja, jottai saisimme asian selvitettyä, tutkinnanjohtaja Tapani Tasanto sanoo MTV3 Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat