Suosittelemme juuri nyt: Nopeat ja helpot Kasvisruoka Hellapoliisi Gluteeniton Keitot Makeat leivonnaiset riista
Semper Gluteeniton
Varaudu kesän juhliin gluteenittomilla resepteillä, jotka maistuvat takuulla kaikille vieraille. Kaikki juhlaherkut on helppo valmistaa gluteenittomana. Juhlakakut ja suolaiset tarjottavat onnistuvat gluteenittomilla jauhoseoksilla: hieno jauhoseos sopii makeisiin leivonnaisiin ja karkea jauhoseos puolestaan suolaisiin. Osan leivonnaisista voi
Tarjoa kevään juhlissa trendikkäitä kasvisherkkuja gluteenittomana! UUTUUS! Ruokakauppoihin saapuu toukokuussa Semperin uusi, gluteeniton herkku nimeltä Minibrowniesit, jotka voi tarjoilla vieraille sellaisenaan. Gluteenittomat herkut ihastuttavat vieraitasi ja mikä parasta, ne sopivat kaikille ja tuovat vaihtelua juhlapöytään. Löydät
Herkullisimmista joululeivonnaisista on helppo loihtia myös gluteenittomia versioita. Poimi herkulliset reseptivinkit! Moni noudattaa tänä päivänä gluteenitonta ruokavaliota ja joulupöydän antimet voi helposti loihtia koko juhlaporukalle gluteenittomista raaka-aineista. Inspiroidu ja poimi joulun herkullisimmat gluteenittomat reseptit Semperin
Gluteeniton mansikkakakku on juhlien suosikkiherkku, joka pysyy aina muodissa – Mansikat, vaniljatäyte ja kerma tekevät tästä kakusta todellisen voittajan. Se sopii erityisesti kesän juhliin, kun kotimaiset mansikat ovat parhaimmillaan, mutta on ihanaa muinakin vuodenaikoina, aina kun tuoreita mansikoita on saatavilla. Kakkupohja: 1. Laita
Semper Voileipäkakku
Voileipäkakut ovat juhlien suosikkileivonnaisia ja niistä on lupa nauttia myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavat. Semperin Toasty –leivät ovat herkullisen pehmoisia ja ne sopivat erinomaisesti voileipäkakun valmistukseen. Resepti: Hellapoliisi Kati Jaakonen. Leikkaa leivistä reunat. Kiehauta neste ja liuota joukkoon liemikuutionpala.
Kinkkupiirakka sopii tarjoiltavaksi niin arkeen kuin juhlaan. Kokeile gluteenitonta versiota! Kuva ja resepti: Hellapoliisi. Sekoita Tattari&Teff -jauhoseos huoneenlämpöisen margariinin tai voin joukkoon käsin käännellen. Lisää juustoraaste ja sekoita taikina tasaiseksi. Lisää tarvittaessa vettä ja sekoita nopeasti. Painele taikina
Gluteeniton raparperipiirakka on helppo valmistaa etukäteen ja laittaa pakkaseen odottamaan juhlapäivää. Raparperin voi korvata myös marjoilla esim. vadelmilla. Tällä Hellapoliisin reseptillä valmistat mehevän mamman raparperipiirakan. Laita uuni lämpenemään 200 °C:een. Vaahdota voi tai margariini ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää muna
Huomio kaikki suklaan ystävät! Tällä ohjeella syntyy maistuva gluteeniton kakku, jossa on herkullinen suklaakakkupohja ja suklaatäyte. Tämä on todellinen voittajakakku, jonka päälle tulee sulatettua suklaata, suklaarouhetta ja tuoreita marjoja. Laita uuni lämpenemään 175°C:een. Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Sekoita muna ja sokeri.
Keliaakikoillekin sopiva piirakka kulkee kätevästi mukana. Laita uuni lämpiämään 200 °C:een. Nypi margariini jauhoseoksen joukkoon, lisää muna ja sekoita taikinaksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle (halkaisija n. 28 cm). Pilko sipuli ja kuullota se öljyssä. Sekoita täytteen ainekset kulhossa ja mausta täyte suolalla ja pippurilla.
Vinkki! Kakun voi säilyttää pakastimessa. Ota sulamaan n. 5 tuntia ennen tarjoilua. Koristele kakku esim. kahvipavun puolikkailla. Laita uuni lämpenemään 150°C:een. Leikkaa leivinpaperista irtopohjaiseen kakkuvuokaan halkaisija n. 23 cm alusta. Voitele vuoan reunat ja kuorruta ne esim. Pofiber-perunakuidulla tai gluteenittomalla
Vinkki! Anna piirakan jäähtyä hetki ennen tarjoamista, niin se on helpompi leikata paloiksi. Laita uuni lämpenemään 200°C:een. Sekoita taikinan ainekset kulhossa puuhaarukalla tai sormin tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina pyöreään vuokaan, jonka halkaisija on n. 24 cm. Paista piirakkapohjaa noin 10 minuuttia. Vatkaa maito,
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja