Mainos
Mainos

Gluteenittomssa pizzassa jauho korvataan gluteenittomalla jauhoseoksella.

Ainekset

  • 4 dl Semper gluteenitonta Karkeaa tai Kuitupitoista jauhoseosta.
  • 1 1/2 dl vettä
  • 10 g tuorehiivaa
  • 2 rkl öljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 250 °C:een.

Laita kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liuota hiiva veteen.

Lisää öljy, suola, Semper gluteeniton jauhoseos ja leivinjauhe. Sekoita yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukulla noin 4 min.

Jaa taikina kahdeksi palloksi ja anna kohota leivinliinan alla 10 minuuttia. Kauli sitten taikina pyöreiksi pizzapohjiksi.

Täytteet:

Lisää päälle omat suosikkisi: vaikkapa tomaattikastiketta, pinaattia, basilikaa, mozzarellaa ja parmesaania.

Paistaminen:

Paista uunin alaosassa noin 8 minuutin ajan.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja