Mainos

Pizza, gluteeniton

Semper pizza gluteeniton Mainos

Gluteenittomssa pizzassa jauho korvataan gluteenittomalla jauhoseoksella.

Ainekset

  • 4 dl Semper gluteenitonta Karkeaa tai Kuitupitoista jauhoseosta.
  • 1 1/2 dl vettä
  • 10 g tuorehiivaa
  • 2 rkl öljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 250 °C:een.

Laita kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liuota hiiva veteen.

Lisää öljy, suola, Semper gluteeniton jauhoseos ja leivinjauhe. Sekoita yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukulla noin 4 min.

Jaa taikina kahdeksi palloksi ja anna kohota leivinliinan alla 10 minuuttia. Kauli sitten taikina pyöreiksi pizzapohjiksi.

Täytteet:

Lisää päälle omat suosikkisi: vaikkapa tomaattikastiketta, pinaattia, basilikaa, mozzarellaa ja parmesaania.

Paistaminen:

Paista uunin alaosassa noin 8 minuutin ajan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.