Mainos

Gluteeniton näkkileipäpizza

Semper gluteeniton näkkileipäpizza
Semper

Kun rapea näkkileipä ja välimeren keittiö kohtaavat, ovat maut kohdallaan. Niin helppoa ja yksinkertaista ja todella herkullista.

Reseptiä varten tarvitaan 2 suurta ”puolikuun muotoista” Semper Varrasnäkkileipää.

    Kreikkalainen täyte

    • 1 puolikas näkkileipää
    • 1–2 rkl tomaattipyreetä
    • 1 pkt fetajuustoa
    • 1/2 punasipuli
    • 6–7 mustaa oliivia
    • suolaa ja pippuria
    • oliiviöljyä
    • Paistamisen jälkeen ripottele pinnalle rucolaa ja pinaattia.

    Italialainen täyte

    • 1 puolikas näkkileipää
    • 1–2 rkl tomaattipyreetä
    • 150 g prosciutto kinkkua
    • 1/2 päärynä
    • Parmesanjuustoa raasteena
    • suolaa ja pippuria
    • oliiviöljyä
    • Paistamisen jälkeen ripottele pinnalle rucolaa.

    Valmistusohje

    Laita uuni lämpenemään 200 °C:een. Levitä ohut kerros tomaatipyreetä näkkileivän päälle. Lisää haluamasi täyte ja valuta sen päälle oliiviöljyä nauhana.

    Laita pizzat leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja paista 200 °C:ssa noin 10 minuuttia.

    Ota pizzat uunista, laita vihreitä lehtiä pinnalle ja tarjoa heti.

    Vinkki! Ripottele pinnalle myös paahdettuja pähkinöitä ja tuoreita yrttejä.

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja