Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gluteeniton näkkileipäpizza

Semper
Julkaistu 25.08.2017 09:48

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SEMPER

Kun rapea näkkileipä ja välimeren keittiö kohtaavat, ovat maut kohdallaan. Niin helppoa ja yksinkertaista ja todella herkullista.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Reseptiä varten tarvitaan 2 suurta ”puolikuun muotoista” Semper Varrasnäkkileipää.

    Kreikkalainen täyte

    • 1 puolikas näkkileipää
    • 1–2 rkl tomaattipyreetä
    • 1 pkt fetajuustoa
    • 1/2 punasipuli
    • 6–7 mustaa oliivia
    • suolaa ja pippuria
    • oliiviöljyä
    • Paistamisen jälkeen ripottele pinnalle rucolaa ja pinaattia.

    Italialainen täyte

    • 1 puolikas näkkileipää
    • 1–2 rkl tomaattipyreetä
    • 150 g prosciutto kinkkua
    • 1/2 päärynä
    • Parmesanjuustoa raasteena
    • suolaa ja pippuria
    • oliiviöljyä
    • Paistamisen jälkeen ripottele pinnalle rucolaa.

    Valmistusohje

    Laita uuni lämpenemään 200 °C:een. Levitä ohut kerros tomaatipyreetä näkkileivän päälle. Lisää haluamasi täyte ja valuta sen päälle oliiviöljyä nauhana.

    Laita pizzat leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja paista 200 °C:ssa noin 10 minuuttia.

    Ota pizzat uunista, laita vihreitä lehtiä pinnalle ja tarjoa heti.

    Vinkki! Ripottele pinnalle myös paahdettuja pähkinöitä ja tuoreita yrttejä.


    Lisää aiheesta:

    MasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan reseptiPizzasämpylätVoileipä à la ItaliaGratinoituja vihanneksia juuston keraGrillattu juustolenkkiTomaatti-anjovisleipäpizza
    SemperGluteenitonPääruoatPastat ja nuudelit

    Tuoreimmat aiheesta

    Semper
    • 04.06.201910:50
      Gluteeniton

      Gluteeniton raparperipiirakka

    • 10.06.201915:03
      Gluteeniton

      Gluteeniton mansikkakakku

    • 23.12.201811:00
      Gluteenittomat reseptit

      Suklaa-espressokakku, gluteeniton

    • 22.12.201812:00
      Gluteenittomat reseptit

      Pinaattipiirakka, gluteeniton

    • 21.12.201814:10
      Gluteenittomat reseptit

      Pizza, gluteeniton