Suosittelemme juuri nyt: Nopeat ja helpot Kasvisruoka Hellapoliisi Gluteeniton Keitot Makeat leivonnaiset riista
Makuja
5.4.2020
Kari Aihinen Ruoka
Kun kokki Kari Aihinen valmistaa makaronilaatikkoa, hän kaivaa arkistoistaan porvoolaisen keittiömestarin Kai Kallion lyömättömän reseptin. Makaronilaatikossa on yksi erityinen juju.
9.12.2017
Kari Aihinen Makaronilaatikko
Miten perinteistä makaronilaatikkoa voisi tuunata? Nappaa keittiömestari Kari Aihisen herkullinen reseptivinkki. Kari Aihinen valmisti Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa herkullisen kermaista, pellinkiläistä makaronilaatikkoa. Resepti on alun perin porvoolaisen Bistro Sinnen ravintoloitsija Kai Kallion käsialaa ja löytyy myös Aihisen
4.12.2017
Kari Aihinen Köyhät ritarit
Keittiömestari Kari Aihisen perheessä klassiset köyhät ritarit valmistetaan uunivuokaan. Kokeile "Aihisen rouvan parempia french toasteja”. Kokki Kari Aihinen opasti Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa, miten köyhät ritarit valmistuvat näyttäväksi aamiaisherkuksi uunivuokaan. Resepti on peräisin Aihisen omalta vaimolta. – Tämä
21.3.2016
Kari Aihinen Ravintolat
Ravintolayhtiö Royal Ravintolat aloittaa ravintoloitsijakoulutuksen, jonka tarkoituksena on tuottaa ravintola-alalle useita uusia menestystarinoita. Suomalainen ravintolayritys Royal Ravintolat aikoo aloittaa uudenlaisen ravintoloitsijakoulutuksen Suomessa keväällä 2016. Koulutuksen sisältösuunnittelussa ovat mukana koulutusvisionääri Saku
Reseptit
22.6.2020
Kari Aihinen Kaappaus keittiössä
Kari Aihisen vastustamattoman herkullisessa ja kesäisessä salaatissa makea vesimeloni yhdistyy suolaisen fetan ja pekonin kanssa. Kokeile Kaappaus keittiössä -ohjelmassa tehtyä reseptiä. Salaatti valmistuu näin: Asettele pekonit pellille leivinpaperin päälle ja nosta kylmään uuniin. Aseta uuni 160 asteeseen ja paista pekonit, kunnes ne ovat
11.6.2020
Kari Aihinen Peruna
Pottuvoi on kuin oikaistu perunamuusi. Kari Aihisen reseptissä perunat paahdetaan kuorineen uunissa, jonka jälkeen niiden sisus koverretaan ja sekoitetaan voin kanssa. Simppeliä, mutta hyvää! Pottuvoi valmistuu näin: Laita uuni lämpenemään 185 asteeseen Pese perunat. Laita perunat folion päälle ja sellaisenaan uuniin. Pidä perunoita uunissa
3.6.2020
Kari Aihinen Kaalisalaatti
Coleslaw on klassinen salaatti, jota kannattaa tehdä kerralla reilusti, sillä se säilyy jääkaapissa hyvin muutamia päiviä. Kokeile Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttua Kari Aihisen coleslaw-reseptiä.
4.5.2020
Kari Aihinen kokkasi helppoja broileripyöryköitä Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden päätösjaksossa. Testaa resepti! Broileripyörykät valmistuvat näin: Nosta broilerin jauheliha kulhoon. Kuori parin sentin mittainen pala inkivääriä ja hienonna se ja chili pieneksi. Mausta broilerimassa chilillä, inkiväärillä ja mustapippurilla.
28.4.2020
Kari Aihinen Makea puuro
Tuorepuuro on helppo väli- ja aamupala, jonka voi tehdä jääkaappiin valmiiksi odottamaan syöntihetkeä. Kari Aihinen teki tuorepuuroa Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden päätösjaksossa. Nappaa tästä Aihisen helppo resepti! Tuorepuuro valmistuu näin: Pilko mansikat sopiviksi paloiksi ja silppua minttu pieneksi. Ota kulho ja laita
24.4.2020
Kari Aihinen Naudanlihapihvi
Pihvin paistaminen on helppoa keittiömestari Kari Aihisen ohjeilla. Aihinen kertoi Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden yhdeksännessä jaksossa, miten paistetaan täydellinen naudan sisäfileepihvi.
22.4.2020
Kari Aihinen Jauhelihakastike
Bolognesekastike valmistuu helposti tällä keittiömestari Kari Aihisen ohjeella. Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa vantaalaisperhettä kokkaamaan enemmän kasviksista. Bolognesekastikkeeseen voi piilottaa helposti kasviksia! Bolognesekastike valmistuu näin: Kuori ja pilko porkkanat, juurisellerit, sipulit ja valkosipulit. Ruskista
27.2.2020
Kari Aihinen Moussaka
Moussaka on kreikkalainen klassikkoruoka. Kari Aihinen valmisti "pikkasen parempaa tamperelaista moussakaa" Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden neljännessä jaksossa.
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja