Mainos

Kari "Kape" Aihinen vinkkasi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa helpon kurpitsapastan ohjeen.

Ainekset

  • 1 myskikurpitsa
  • kourallinen kirsikkatomaatteja
  • 3 kevätsipulin vartta
  • 200 g fetajuustoa 
  • 500 g pastaa
  • suolaa
  • pippuria
  • öljyä

Valmistusohje

Kurpitsapasta valmistuu näin:

  1. Leikkaa kurpitsa pituussunnassa puoliksi. Poista siemenet lusikalla kaivertaen ja aseta puolikkaat uunipellille kuoripuoli alaspäin. Lorauta päälle öljyä ja mausta hyvin suolalla ja pippurilla.
  2. Kypsennä paloja 200 asteessa noin 30 min kunnes sisus on pehmeää.
  3. Keitä sillä välin pasta runsaasti suolatussa vedessä.
  4. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja hienonna kevätsipuleiden varret.
  5. Valuta kypsä pasta ja kun kurpitsat ovat pehmeitä, kaavi niistä sisus ja sekoita pastan sekaan. Lisää tuoreet kirsikkatomaatit ja silputtu kevätsipuli. Murenna päälle fetajuustoa.


Katso täältä jakson muut reseptit.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja