Mainos

Kari Aihinen opasti tämän couscoussalaatin valmistuksen Kaappaus keittiössä -ohjelmassa. Kokeile helppoa ohjetta kotona!

Ainekset

  • 1 dl kidneypapuja
  • 1 dl mustapapuja
  • 1 dl kikherneitä
  • 2 dl couscousia
  • 2 avokadoa
  • kourallinen kirsikkatomaatteja
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta lipstikkaa

Valmistusohje

Couscous-papusalaatti valmistuu näin:

  1. Huuhtele ja valuta pavut ja keitä couscous pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Pilko tomaatit neljään osaan. Poista avokadoista kivet ja kuoret, kuutioi. Silppua myös lipstikka.
  3. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua jääkaapissa.
  4. Tarkista maku, sillä couscous vaatii aina paljon maustamista. Onko tarpeeksi happoa, suolaa jne.  Lisää tarvittaessa

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja