Kari Aihisen "hemmetin hyvän makuinen" couscous-papusalatti

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS5_Raadelma_Couscous-papusalaatti_ja_hunaja-dukkah-kana
MTV Oy / Ida Kentala

Kari Aihinen opasti tämän couscoussalaatin valmistuksen Kaappaus keittiössä -ohjelmassa. Kokeile helppoa ohjetta kotona!

Ainekset

  • 1 dl kidneypapuja
  • 1 dl mustapapuja
  • 1 dl kikherneitä
  • 2 dl couscousia
  • 2 avokadoa
  • kourallinen kirsikkatomaatteja
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta lipstikkaa

Valmistusohje

Couscous-papusalaatti valmistuu näin:

  1. Huuhtele ja valuta pavut ja keitä couscous pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Pilko tomaatit neljään osaan. Poista avokadoista kivet ja kuoret, kuutioi. Silppua myös lipstikka.
  3. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua jääkaapissa.
  4. Tarkista maku, sillä couscous vaatii aina paljon maustamista. Onko tarpeeksi happoa, suolaa jne.  Lisää tarvittaessa

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!