Kari Aihisen "hemmetin hyvän makuinen" couscous-papusalatti
Julkaistu
Kari Aihinen opasti tämän couscoussalaatin valmistuksen Kaappaus keittiössä -ohjelmassa. Kokeile helppoa ohjetta kotona!
Ainekset
- 1 dl kidneypapuja
- 1 dl mustapapuja
- 1 dl kikherneitä
- 2 dl couscousia
- 2 avokadoa
- kourallinen kirsikkatomaatteja
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 sitruunan mehu
- suolaa
- mustapippuria
- tuoretta lipstikkaa
Valmistusohje
Couscous-papusalaatti valmistuu näin:
- Huuhtele ja valuta pavut ja keitä couscous pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Pilko tomaatit neljään osaan. Poista avokadoista kivet ja kuoret, kuutioi. Silppua myös lipstikka.
- Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua jääkaapissa.
- Tarkista maku, sillä couscous vaatii aina paljon maustamista. Onko tarpeeksi happoa, suolaa jne. Lisää tarvittaessa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti