Murskatut perunat rosmariinilla – Kape Aihisen helppo ohje
![Copyright: MTV Oy / Ida Kentala. Photographer: Ida Kentala. Kaappaus_keittiossa_S7_EPS10_Tampere_Rosmariinimuusi](https://im.mtvuutiset.fi/image/8281076/landscape16_9/1600/900/58b5d1d116347a2fc7759a75c66e0c3a/vR/kaappaus-keittiossa-s7-eps10-tampere-rosmariinimuusi.jpg)
MTV Oy / Ida Kentala
Julkaistu
Murskatut perunat ovat loistava lisukevaihtoehto iänikuisille keitetyille potuille. Tämä helppo ohje on Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu ja Kari Aihisen käsialaa.
- Aktiivinen valmistusaika: 20min
- Kokonaisvalmistusaika: 20min
Ainekset
- Perunoita (varhaisperunoita)
- Oliiviöljyä
- Sitruunamehua
- Suolaa
- Mustapippuria
- Tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
Murskatut perunat valmistuvat näin:
- Pese perunat ja keitä ne hyvin suolatussa vedessä kuorineen.
- Kun perunat ovat kypsiä riko ne haarukalla ja sekoita sekaan reilu loraus oliiviöljyä. Mausta sitruunamehulla, tuoreella rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka