Murskatut perunat rosmariinilla – Kape Aihisen helppo ohje

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS10_Tampere_Rosmariinimuusi
MTV Oy / Ida Kentala

Murskatut perunat ovat loistava lisukevaihtoehto iänikuisille keitetyille potuille. Tämä helppo ohje on Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu ja Kari Aihisen käsialaa.

  • Aktiivinen valmistusaika: 20min
  • Kokonaisvalmistusaika: 20min

Ainekset

  • Perunoita (varhaisperunoita)
  • Oliiviöljyä
  • Sitruunamehua  
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

Murskatut perunat valmistuvat näin:

  1. Pese perunat ja keitä ne hyvin suolatussa vedessä kuorineen.
  2. Kun perunat ovat kypsiä riko ne haarukalla ja sekoita sekaan reilu loraus oliiviöljyä. Mausta sitruunamehulla, tuoreella rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja