Mainos

Murskatut perunat rosmariinilla – Kape Aihisen helppo ohje

Murskatut perunat ovat loistava lisukevaihtoehto iänikuisille keitetyille potuille. Tämä helppo ohje on Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttu ja Kari Aihisen käsialaa.

Ainekset

  • Perunoita (varhaisperunoita)
  • Oliiviöljyä
  • Sitruunamehua  
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

Murskatut perunat valmistuvat näin:

  1. Pese perunat ja keitä ne hyvin suolatussa vedessä kuorineen.
  2. Kun perunat ovat kypsiä riko ne haarukalla ja sekoita sekaan reilu loraus oliiviöljyä. Mausta sitruunamehulla, tuoreella rosmariinilla, suolalla ja pippurilla.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja