Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihisen mureaksi haudutettua porsaan uunilihaa

MTV
Julkaistu 14.01.2022 13:58

MTV LIFESTYLE

Kari Aihisen ohjeella teet täydellisen mureaa porsaan uunilihaa helposti.

  • Kokonaisvalmistusaika: 615 min
  • Aktiivinen aika: 15 min
  • Annosmäärä: 4

Ainekset

  • 1kg/1 kpl porsaan uuniliha
  • 1-2 keltasipulia
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 10 kokonaista mustapippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • Timjamia
  • 3 l vettä
  • 30-60 g merisuolaa
  • rypsiöljyä

Valmistusohje

Murea porsaan uuniliha valmistuu näin:

  1. Ruskista raa'an lihan pinnat paistinpannulla rypsiöljyssä. Siirrä liha isoon uunivuokaan/pataan.
  2. Kuori ja leikkaa sipulit paloiksi. Kuullota sipuleita pannulla porsaan rasvassa. Lisää vesi ja mausteet. Kiehauta.
  3. Yhdistä kaikki raaka-aineet uunivuokaan ja hauduta folion/kannen alla 80-100 asteisessa uunissa noin 8-10 tuntia tai kunnes liha on hajoavan mureaa.

Lisää aiheesta:

Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeillaBurgundilainen lihapataLammas-kaalikeittoOluessa haudutettu riista-sienipataJauhelihapihvit porkkanamuhennoksen keraBurgundinhärkä
PorsaanlihapataKari AihinenPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata
  • 14.01.202213:58
    Kari Aihinen

    Kari Aihisen mureaksi haudutettua porsaan uunilihaa

  • 10.09.202114:55
    Kassler

    Farangin karamellipossu eli rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Itämainen kinkkupata

  • 18.02.201300:00
    Kanapata

    Klassinen pot-au-feu

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Ylikypsää possua ja lämmintä kasvispaistosta