Mainos

Airfryerissa voi valmistaa salaattiakin! Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistuu grillattu salaatti nopeasti airfryeria hyödyntämällä.

Ainekset

  • ¼ vesimelonia
  • ½ kurkku
  • 6 tankoparsaa
  • ½ pkt pekonia
  • 1 (buffalo)mozzarella
  • oliiviöljyä
  • sitruunamehua
  • suolaa
  • pippuria
  • tuoretta lehtipersiljaa

Valmistusohje

Grillattu salaatti valmistuu näin:

  1. Leikkaa vesimeloni isoiksi paloiksi, ja samoin kurkku. Pyöritä pekoniviipaleet parsojen ympärille.
  2. Paista airfryerissa 200 asteessa noin 6-8 min, kunnes pekonit ovat rapeita ja muut vihannekset näyttävät grillatuilta. Vesimeloni ja kurkku saattavat tarvita hieman pidemmän aikaa airfryerissa.
  3. Pilko kaikki ainekset pienempiin paloihin ja sekoita keskenään. Marinoi oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  4. Viimeistele salaatti revityllä mozzarella-juustolla ja lehtipersiljalla.

Katso jakson muut reseptit täältä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja