Grillattu salaatti airfryerissa

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS7_Hameenlinna_Grillattu_salaatti
MTV Oy / Ida Kentala

Airfryerissa voi valmistaa salaattiakin! Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistuu grillattu salaatti nopeasti airfryeria hyödyntämällä.

  • Aktiivinen valmistusaika: 10min
  • Kokonaisvalmistusaika: 20min
  • Annosmäärä: 2

Ainekset

  • ¼ vesimelonia
  • ½ kurkku
  • 6 tankoparsaa
  • ½ pkt pekonia
  • 1 (buffalo)mozzarella
  • oliiviöljyä
  • sitruunamehua
  • suolaa
  • pippuria
  • tuoretta lehtipersiljaa

Valmistusohje

Grillattu salaatti valmistuu näin:

  1. Leikkaa vesimeloni isoiksi paloiksi, ja samoin kurkku. Pyöritä pekoniviipaleet parsojen ympärille.
  2. Paista airfryerissa 200 asteessa noin 6-8 min, kunnes pekonit ovat rapeita ja muut vihannekset näyttävät grillatuilta. Vesimeloni ja kurkku saattavat tarvita hieman pidemmän aikaa airfryerissa.
  3. Pilko kaikki ainekset pienempiin paloihin ja sekoita keskenään. Marinoi oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  4. Viimeistele salaatti revityllä mozzarella-juustolla ja lehtipersiljalla.

Katso jakson muut reseptit täältä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.