Grillattu salaatti airfryerissa
Julkaistu
Airfryerissa voi valmistaa salaattiakin! Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistuu grillattu salaatti nopeasti airfryeria hyödyntämällä.
- Aktiivinen valmistusaika: 10min
- Kokonaisvalmistusaika: 20min
- Annosmäärä: 2
Ainekset
- ¼ vesimelonia
- ½ kurkku
- 6 tankoparsaa
- ½ pkt pekonia
- 1 (buffalo)mozzarella
- oliiviöljyä
- sitruunamehua
- suolaa
- pippuria
- tuoretta lehtipersiljaa
Valmistusohje
Grillattu salaatti valmistuu näin:
- Leikkaa vesimeloni isoiksi paloiksi, ja samoin kurkku. Pyöritä pekoniviipaleet parsojen ympärille.
- Paista airfryerissa 200 asteessa noin 6-8 min, kunnes pekonit ovat rapeita ja muut vihannekset näyttävät grillatuilta. Vesimeloni ja kurkku saattavat tarvita hieman pidemmän aikaa airfryerissa.
- Pilko kaikki ainekset pienempiin paloihin ja sekoita keskenään. Marinoi oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
- Viimeistele salaatti revityllä mozzarella-juustolla ja lehtipersiljalla.
Katso jakson muut reseptit täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti