Kari Aihisen lämmin pastasalaatti

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS4_Kuopio_Pastasalaatti
MTV Oy / Ida Kentala

Kari Aihinen valmisti tämän helpon pastasalaatin Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

Ainekset

  • 2 pientä paprikaa
  • 4 tomaattia
  • 2 sipulia
  • 200 g fetajuustoa
  • 200 g pastaa
  • kourallinen tuoretta oreganoa

Valmistusohje

Lämmin pastasalaatti valmistuu näin:

  1. Kuori sipulit ja pilko kaikki vihannekset isoiksi paloiksi. Pyörittele öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla ja paahda uunissa 200 astetta noin 30 min.
  2. Keitä tällä aikaa pasta hyvin suolatussa vedessä. Valuta ja anna jäähtyä.
  3. Silppua tuoreita yrttejä ja murenna fetajuusto.
  4. Kun vihannekset ovat paahtuneet sekoita ne pastan joukkoon ja viimeistele salaatti tuoreilla yrteillä sekä fetajuustolla. Nauti!

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.