Mainos

Kari Aihinen valmisti tämän helpon pastasalaatin Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

Ainekset

  • 2 pientä paprikaa
  • 4 tomaattia
  • 2 sipulia
  • 200 g fetajuustoa
  • 200 g pastaa
  • kourallinen tuoretta oreganoa

Valmistusohje

Lämmin pastasalaatti valmistuu näin:

  1. Kuori sipulit ja pilko kaikki vihannekset isoiksi paloiksi. Pyörittele öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla ja paahda uunissa 200 astetta noin 30 min.
  2. Keitä tällä aikaa pasta hyvin suolatussa vedessä. Valuta ja anna jäähtyä.
  3. Silppua tuoreita yrttejä ja murenna fetajuusto.
  4. Kun vihannekset ovat paahtuneet sekoita ne pastan joukkoon ja viimeistele salaatti tuoreilla yrteillä sekä fetajuustolla. Nauti!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja