Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

MTV Oy / Ida Kentala
Julkaistu 24.09.2021 10:41

MTV LIFESTYLE

Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistuvat Cornflakes-maissimuroilla paneroidut broilerinfileet.

Ainekset

  • 4 broilerin rintafilettä
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl maissimuroja
  • voita
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Cornflakes-broilerinfileet valmistuvat näin:

  1. Mausta broilerin rintafileet molemmin puolin suolalla ja pippurilla.
  2. Murskaa maissimuroja pussissa ja kaada kulhoon. Älä kuitenkaan tee niistä jauhoa.
  3. Riko kananmunat toiseen kulhoon.
  4. Pyörittele rintafileitä kananmunassa ja sen jälkeen maissimuroissa.
  5. Sulata pannulla voita ja paista broilereihin kaunis kullanruskea väri. Kypsennä kanat valmiiksi uunissa 200 asteessa noin. 10-12 min.

Lisää aiheesta:

Broileripulla-couscousTacopaneroidut kanankoivet tulisessa kastikkeessaFriteeratut juustotäytteiset kanafileetTacopaneeratut kanankoivetHanna Sumarin kanaa marokkolaiseen tapaanParmesaanibroileri
BroilerinfileeKaappaus keittiössä -reseptitKari AihinenPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee
  • 24.09.202110:41
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

  • 19.08.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Julia Childin kermainen kanakastike: Suprêmes de Volaille aux Champignons

  • 25.05.202114:32
    Kastike kanalle

    Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa

  • 09.03.202013:34
    Pääruoat

    Nopea parmesaanibroileri

  • 03.01.202011:49
    Uunibroileri

    Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla