Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan
Julkaistu
Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistuvat Cornflakes-maissimuroilla paneroidut broilerinfileet.
Ainekset
- 4 broilerin rintafilettä
- 2 kananmunaa
- 2 dl maissimuroja
- voita
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Cornflakes-broilerinfileet valmistuvat näin:
- Mausta broilerin rintafileet molemmin puolin suolalla ja pippurilla.
- Murskaa maissimuroja pussissa ja kaada kulhoon. Älä kuitenkaan tee niistä jauhoa.
- Riko kananmunat toiseen kulhoon.
- Pyörittele rintafileitä kananmunassa ja sen jälkeen maissimuroissa.
- Sulata pannulla voita ja paista broilereihin kaunis kullanruskea väri. Kypsennä kanat valmiiksi uunissa 200 asteessa noin. 10-12 min.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta