Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS3_Nurmijarvi_Cornflakes_kana
MTV Oy / Ida Kentala

Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistuvat Cornflakes-maissimuroilla paneroidut broilerinfileet.

Ainekset

  • 4 broilerin rintafilettä
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl maissimuroja
  • voita
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Cornflakes-broilerinfileet valmistuvat näin:

  1. Mausta broilerin rintafileet molemmin puolin suolalla ja pippurilla.
  2. Murskaa maissimuroja pussissa ja kaada kulhoon. Älä kuitenkaan tee niistä jauhoa.
  3. Riko kananmunat toiseen kulhoon.
  4. Pyörittele rintafileitä kananmunassa ja sen jälkeen maissimuroissa.
  5. Sulata pannulla voita ja paista broilereihin kaunis kullanruskea väri. Kypsennä kanat valmiiksi uunissa 200 asteessa noin. 10-12 min.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja