Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan
Julkaistu
Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistuvat Cornflakes-maissimuroilla paneroidut broilerinfileet.
Ainekset
- 4 broilerin rintafilettä
- 2 kananmunaa
- 2 dl maissimuroja
- voita
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Cornflakes-broilerinfileet valmistuvat näin:
- Mausta broilerin rintafileet molemmin puolin suolalla ja pippurilla.
- Murskaa maissimuroja pussissa ja kaada kulhoon. Älä kuitenkaan tee niistä jauhoa.
- Riko kananmunat toiseen kulhoon.
- Pyörittele rintafileitä kananmunassa ja sen jälkeen maissimuroissa.
- Sulata pannulla voita ja paista broilereihin kaunis kullanruskea väri. Kypsennä kanat valmiiksi uunissa 200 asteessa noin. 10-12 min.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka