Kari Aihisen vihreä gazpacho eli vihanneskeitto
Julkaistu
Testaa Kape Aihisen ikiklassikko! Vihreä gazpacho on helppo arkiruoka, jonka voit valmistaa blenderissä. Ruoka valmistui Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.
Ainekset
- 1 vihreä omena
- 1 kurkku
- 1 varsisellerin varsi
- jääsalaattia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 avokado
- 2 dl turkkilaista jugurttia
- 1 rkl worcestershirekastiketta
- sitruunamehua
- mustapippuria
- suolaa
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Vihreä gazpacho valmistuu näin:
- Pilko kaikki vihannekset paloiksi ja lisää blenderiin. Lisää sekaan jugurtti ja mausta worscester kastikkeella, sitruunamehulla, mintulla, suolalla ja pippurilla.
- Sekoita massa tasaiseksi blenderissä ja maista sekä mausta lisää tarpeen mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan