Kari Aihisen vihreä gazpacho eli vihanneskeitto
Julkaistu
Testaa Kape Aihisen ikiklassikko! Vihreä gazpacho on helppo arkiruoka, jonka voit valmistaa blenderissä. Ruoka valmistui Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.
Ainekset
- 1 vihreä omena
- 1 kurkku
- 1 varsisellerin varsi
- jääsalaattia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 avokado
- 2 dl turkkilaista jugurttia
- 1 rkl worcestershirekastiketta
- sitruunamehua
- mustapippuria
- suolaa
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Vihreä gazpacho valmistuu näin:
- Pilko kaikki vihannekset paloiksi ja lisää blenderiin. Lisää sekaan jugurtti ja mausta worscester kastikkeella, sitruunamehulla, mintulla, suolalla ja pippurilla.
- Sekoita massa tasaiseksi blenderissä ja maista sekä mausta lisää tarpeen mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta