Kari Aihisen vihreä gazpacho eli vihanneskeitto

shutterstock_1781250914
Shutterstock

Testaa Kape Aihisen ikiklassikko! Vihreä gazpacho on helppo arkiruoka, jonka voit valmistaa blenderissä. Ruoka valmistui Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

Ainekset

  • 1 vihreä omena
  • 1 kurkku
  • 1 varsisellerin varsi
  • jääsalaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 avokado
  • 2 dl turkkilaista jugurttia
  • 1 rkl worcestershirekastiketta
  • sitruunamehua
  • mustapippuria
  • suolaa
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Vihreä gazpacho valmistuu näin:

  1. Pilko kaikki vihannekset paloiksi ja lisää blenderiin. Lisää sekaan jugurtti ja mausta worscester kastikkeella, sitruunamehulla, mintulla, suolalla ja pippurilla.
  2. Sekoita massa tasaiseksi blenderissä ja maista sekä mausta lisää tarpeen mukaan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!