Suosittelemme juuri nyt: Nopeat ja helpot Kasvisruoka Hellapoliisi Gluteeniton Keitot Makeat leivonnaiset riista
Reseptit
6.7.2017
Japanilaista Huomenta Suomi
Tataki on japanilainen valmistus tapa. Tataki on joko täysin raakaa mutta useitan pintagrillattua ja viipaloitua lihaa tai kalaa. - Tämä resepti on tarkoitettu mukaviin ja mutkattomiin grillaushetkiin. Tataki on helppo tapa grillata ja soijan yhdistäminen perinteisiin resepteihin on hyvä tapa saada uusia makuja jo ennestään tutuista ruuista, annoksen valmistanut Hanko Sushin kokki Jesper Björkell kertoo.
15.4.2014
Japanilaista Naudanlihapihvi
15.4.2014. Viikon vieraileva kokki Harri Syrjänen valmisti naudan marmorifileetä aasialaiseen tyyliin. Kastike: Hienonna valkosipuli, chili ja inkivääri. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään Keitä nuudelit kypsiksi ja jäähdytä kylmässä vedessä. Leikkaa file pihveiksi ja mausta suolalla ja valkopippurilla Paista nopeasti
18.2.2013
Japanilaista Sushi
Sushiriisi saa makunsa sushiviinietikasta, jota tiputellaan riisin ylle. Sitä käytetään myös norin, leväarkin kiinniliimaamiseen. Tee sushiriisi valmiiksi juuri ennen kuin tarjoilet sushia; sitä ei voi säilyttää jääkaapissa, tuolloin viinietikan aromi häviää. Voit tietenkin tuplata tämän annoksen, jos teet enemmän susheja. 1. Huuhtele riisit
Japanilaista Kananmunaton
Akselin vieraana tänään Satomi Sugimoto. Satomi kokkaa naudanfileetä japanilaisella twistillä. Ota pihvit huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla öljyssä minuutti molemmilta puolilta. Anna vetäytyä viisi minuuttia ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Pilko salaattiainekset sopivan
Japanilaista Videoreseptit
Lihamies Akseli Herlevi on tänään todella omalla alueellaan kun MTV3 Huomenta Suomen studiossa syntyy naudan lihasta pihvia japanilaisittain ja rinnalla maistuvaa broccoli-sienipaistosta. Ja kunnon ruoka ansaitsee aina kunnon viinit ja MTV3:n viiniasiantuntija Mia Stjerna Ravintola OLO:sta laati Akselin kokkauksen rinnalle omat mielenkiintoiset vinkkinsä.
Klassinen japanilainen sashimi tarjoillaan tässä retikan ja sushiriisin kanssa. Korianteriöljyyn tarvitset koneapua. Siivilöi öljy kahvisuodattimen läpi, se vie aikaa, mutta tulos on kaunein. 1. Korianteriöljy: Silppua korianteri karkeasti veitsellä ja laita se yhdessä pinaatin ja öljyn kanssa korkeaan lasiin tai sauvasekoitinkulhoon. Aja
Japanilaista Alkuruoat
Tempura tarkoittaa japaniksi vuodenaikaa. Tempura on myös klassinen ruokalaji, johon voi käyttää periaatteessa mitä tahansa kalaa, äyriäisiä ja vihanneksia. Ruokalaji voidaan valmistaa myös pelkästään kasviksista, kuten tässä reseptissä. Vihannekset tarjoillaan ohuessa tempurataikinakuoressa soijan kera. 1. Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja
Tässä tulee hauska ja erilainen muunnos sushista, California rolls. Näissä sushit on käännetty nurinpäin eli riisi on kääröjen ulkopuolella. 1. Jaa riisi leväarkille noin ½ sentin kerrokseksi. Sirota päälle seesaminsiemenet. Laita pala tuorekelmua riisin päälle ja käännä ylösalaisin. 2. Sivele pinnalle hieman wasabia, jaa rapupuikot, avokado
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja