Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Marmorifilee Tataki

8:10Harri Syrjäsen marmorifile-tataki
Julkaistu 15.04.2014 07:45

15.4.2014. Viikon vieraileva kokki Harri Syrjänen valmisti naudan marmorifileetä aasialaiseen tyyliin.

Ainekset

  • 600 g naudan marmorifilettä
  • 300 g paksuja udo-nuudeleita
  • 100 g soijapapuja Edame
  • 100 g sokerihernettä
  • 1 nippu parsaa

Kastike

  • 1 dl soijaa
  • 1 rkl lime mehua
  • 2 tl paahdettua seesam öljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 mieto chili
  • 1 tl raastettua inkivääriä

Valmistusohje

Kastike:

Hienonna valkosipuli, chili ja inkivääri. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään

Keitä nuudelit kypsiksi ja jäähdytä kylmässä vedessä.

Leikkaa file pihveiksi ja mausta suolalla ja valkopippurilla

Paista nopeasti pintaväri pihveihin pannulla ja loppukypsennä uunissa 5 min 160 c.

Leikkaa sokeriherneet julienneksi. Kuori ja keitä parsat.

Freesaa sokeriherneet, pilkotut parsat, soijapavut ja nuudelit ja lisää kastiketta noin puolet.

Siivuta liha ja laita siivut nuudeli pedille ja kaada loput kastikkeesta annoksen päälle.

Lisää aiheesta:

Teryaki-katkarapuvermiselliGluteeniton katkarapuwokkiTofuvartaat kuskusin keraPorsaanfileetä punaviinikastikkeessaPähkinäinen härkäwokkiNaudan marmorifilee Tataki
NaudanlihapihviJapanilaistaMakujaHarri SyrjänenÄitienpäiväPäivän reseptiAjankohtaistaGoGreenIsänpäiväPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapihvi
  • 24.04.202008:55
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Pihvin paistaminen – näin paistat täydellisen naudan sisäfileepihvin Kari Aihisen opeilla

  • 27.01.202012:40
    Wieninleike

    Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaan

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sipulipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punasipulipihvi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suutarinlaatikko