Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Bella Tablen smetanasilli

Bella Tablen Kia ja Petra valmistivat smetanasilliä MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa.
Bella Tablen Kia ja Petra valmistivat smetanasilliä MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa.Bella Table
Julkaistu 19.06.2024 14:33

MTV LIFESTYLE

Smetanasilli on herkku, joka ilahduttaa vuoden ympäri. Bella Tablen Kian perheen klassikkoreseptiä tehdään juhannuksen lisäksi jouluna ja vappuna.

  • Annosmäärä: 1 kulhollinen
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Ainekset

  • 250–300 g smetanaa
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 kpl (360 g) matjessillifileitä
  • reilusti mustapippuria

Valmistusohje

  1. Hienonna ruohosipuli ja valkosipuli pieneksi kulhoon. Leikkaa matjessillifileet veitsellä tai saksilla pitkittäin neljään osaan ja sitten pieniksi kuutioiksi. 

  2.  Lisää kulhoon ja sekoita joukkoon smetana ja rouhi runsaasti mustapippuria. Anna maistua pari tuntia tai seuraavaan päivään. 

  3. Syö potun kanssa tai lusikoi saaristolaisleivälle. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla tai ruohosipulinkukilla.

Lisää aiheesta:

Vihreää tankoparsaa ja katkarapu-rucolasalaattiaVihreä linssisalaatti joulukinkulleJoppen katkarapusalaattiSardiini-tomaattipastaMatjessilliä ja munakokkeliaCattelin herkkusienisalaatti
JuhannusSillivatiMatjessilliNopeat ja helpotGluteenitonAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Juhannus
  • 18.6.11:57
    Mansikkakakku

    Pistaasi-mansikkajuustokakku

  • 13.6.13:47
    Kakku

    Rento juhannuksen marjakakku eli "nakukakku"

  • 13.6.13:41
    Leipä

    Juhannuksen grillileivät

  • 19.06.202414:39
    Rapuskagen

    Bella Tablen lyttypotut ja skagen

  • 19.06.202414:33
    Sillivati

    Bella Tablen smetanasilli