Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Persikkachutney

Persikkachutney on hyvä lisuke vaikka lihalle, kanalle tai juustoille.
Persikkachutney on hyvä lisuke vaikka lihalle, kanalle tai juustoille.MTV
Julkaistu 13.11.2023 13:31

MTV LIFESTYLE

Valmistusohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Halkaise chili ja poista siemenet, hienonna chili.
  3. Kuori persikat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  4. Laita ainekset kasariin ja lisää joukkoon inkiväärimurska, vesi, omenaviinietikka ja mustapippuria myllystä. Kiehauta.
  5. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen joukkoon.
  6. Anna kiehua miedolla lämmöllä usein sekoitellen noin 10 minuuttia.
  7. Laita puhtaaseen kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Milloin viimeksi olet keittänyt herkullisen chutneyn? Hedelmäosastojen persikat valmistat upeaksi lisäkkeeksi, jota voit tarjota lihan, kanan tai vaikka juustojen seurana. Tämä sopii loppuvuoden syötäväksi lahjaksikin.

Lisää aiheesta:

Omenachutney – täydellinen lisuke lihalle tai kanalleHillosipulitKarviaischutneyHapanimelä tomaattichutneyPerunacurryRaparperichutney
HillotHellapoliisiJoululahjatNopeat ja helpotMaidotonGluteenitonVegaaninenLisäkeruoatHedelmät ja marjat
  • Annosmäärä: 1 purkillinen
  • Ruokavalio: Maidoton, Gluteeniton, Vegaaninen

Ainekset

  • 1 pieni sipuli
  • 2–3 valkosipulinkynttä
  • 1 mieto punainen chili
  • 5 persikkaa
  • 1 rkl inkiväärimurskaa
  • 1 dl vettä
  • ½ dl omenaviinietikkaa tai muuta vaaleaa viinietikkaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 ½ dl hillosokeria

Tuoreimmat aiheesta

Hillot
  • 15.08.202407:43
    Omenat

    Anun omenasose

  • 13.11.202313:31
    Hellapoliisi

    Persikkachutney

  • 07.10.202214:50
    Omenat

    Taivaallinen omenahillo

  • 09.07.202108:40
    mansikka

    Mansikkahillo – helppo ja perinteinen ohje

  • 22.10.202014:06
    Omenat

    Omenachutney – täydellinen lisuke lihalle tai kanalle