- Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia ja kumoa leivinpaperille.
- Levitä pinnalle lemon curd ja kääri tiukalle rullalle.
- Laita kääretorttu jääkaappiin tarjoiluhetkeen asti.
- Leikkaa kääretorttu viipaleiksi ennen tarjoilua ja laita leikkauspinta ylöspäin tarjoiluvadille.
- Valmista marenki: Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset.
- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää sitten sokeri vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
- Laita seos pursottimeen ja pursota seos kääretorttuviipaleiden päälle tai lusikoi runsaiksi keoiksi.
- Ota pinnalle väriä kaasupolttimolla.
- Tarjoa!