Vappu siirtolapuutarhassa
Vappu sujui juhlimisen taholta hissukseen, mutta säpinää on riittänyt siirtolapuutarhapalstalla senkin edestä. Saimme juuri valmiiksi pienimuotoisen keittiörempan, jonka jälkisiivous ja tavaroiden asettelu starttasi vapun vähemmän glamööreissä meiningeissä. Mutta kun kipot ja kupit oli saatu paikalleen ja lattia ja pöydät raivattua auki, pääsi ne kuplatkin vihdoin ilmoille.
Vappuaatto kuluikin vuorostaan pihamaalla penkkejä siistien ja kevään merkkejä tutkien. Ajattelin tarjota teillekin kurkistuksen meitin ihanalle työmaalle, joka ei tässä vaiheessa vuotta näytä vielä niin kauniilta, mutta vain odottaa vihreyspommin räjähdystä säiden lämmetessä.
Raparperi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa