Pääsiäismenu - sesonkia, grillausta ja lammasta
Pääsiäinen kuuluu monilla yhdeksi suurimmista ruokajuhlista. Lampaanviulua en ole tehnyt vielä koskaan, mutta juhlistanut keväistä lomaa monilla muilla herkuilla, joita ei arjessa ehtisi valmistaa. Kun pääsiäinen venähtää näin pitkälle huhtikuuta, alkaa grillikauden avaaminen houkuttaa. Keräsin yhteen ehdotuksia, jotka minun mielestäni sopivat tähän hetkeen kuin sormus pääsiäismunaan.
PS.Katso myös vaimon menuehdotukset pääsiäiseksi. Mukana myös jälkkäreitä, mm. italialainen pääsiäiskakku!
SESONKIRUOKAA Parsa
Latva-artisokka
LAMMASRUOKIA
Marka hloua - tunisialainen makea lammaspata
GRILLIRUOKAA
Katuruokaa grillistä Karitsa-gyros
Grilliruoan lisukkeeksi
Jälkiruokaa grillistä
JUHLAVAN MAUKKAITA RUOKIA
Buffalomozzarellaa paprikan ja chilin kera (alkuruoka)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa