Feta-mansikat - supersimppeli jälkiruoka

MTV Oy, All rights reserved

Tässä blogissa ei liiemmin jälkiruoilla iloitella. Johtuu ihan siitä, ettei niitä liiemmin nautita meidän perheessäkään. Siksi tämä meksikolainen pieni jälkkärintapainen tekee poikkeuksen. Se on äärimmäisen helppo, nopea, maukas, hauska, sesonkia myötäilevä eikä liian makea. Toimii täydellisesti myös cocktail-palana kuohuvan kylkeen.

En kirjoita ohjeeseen määriä. Ne menevät enemmän silmämääräisesti ja juustosiivun paksuudella voi säädellä makua ja makeutta aika paljon.

HUOM! Amaranttia voi olla vaikeampi löytää marketeista. Sen voi korvata esim. hirssillä. Tai vaikka hienolla sokerilla, mutta lopputulos on silloin makeampi ja tylsempi.

FETA-MANSIKAT mansikoita

fetaa

juoksevaa hunajaa

fenkolinlehtiä

amaranttia (ei pakko, antaa rakennetta)

Paahda amaranttia kullanruskeaksi kuivalla pannulla. Leikkaa fetasta mieleisesi paksuinen jalusta mansikalle (itse tykkäsin sentin siivusta). Aseta juuston päälle fenkolinlehtiä. Laita mansikka päälle. Lorauta hunajaa päälle. Ripottele pinnalle amaranttia.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!